[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Gotchard , 爆上戰隊 (3)

1001 回覆
2 Like 5 Dislike

係咪我睇錯?係咪要買晒成套先可以砌到隻出必殺嘅Hyper Kabuto
所以喺出招前已經撞開咗
咪同奧丁大技一樣話好勁但tv冇出過
睇下OUTSIDER仲有冇機會出黎
作為Kiva死忠粉
所有角色都鍾意嘅我
琴日真係睇到好撚嬲
差啲打爆個電視
幾多年前
King俾人bin c到
戴綠帽原來已經係傷害最低嘅事
真心咩?今次既致敬算係拉打史上做得最尊重原著
比起decade zio,甚至其他回歸/皮套大戰

見親都係好評多,好似睇左一套劇場版咁

活用翻本身既拉打設定,冇米村皮套大戰既改招
當年kiva招鎖鏈踢

真心唔好覺得係Gotchard tv出就一定係爛
如果係出係外傳應該就基本上冇人屌
eternal補翻個特效都真係要加分
我已經當新拉打睇,割7當前輩拉打
我都鍾意佢特效有還原
同埋對白有滲返原作啲嘢入去
但真係接受唔到Dark Kiva呢套魔王鎧甲咁樣畀人侮辱
仲要Wake Up 3咁撚樣畀人打斷
屌佢老母我寧願佢踢到但踢唔中
優雅、瑰麗嘅Dark Kiva可以輸
但唔可以咁樣畀人斷超必
應該0.0022年前左右
原來都就來30歲
理性討論
變平成舊10人呢段係拍得幾好
流暢,短時間每個角色嘅特色都拍到出嚟

但係我覺得legend唔應該喺gotchard入面出場
又唔係咩週年紀念作,過多五年又令和10年
到時又有人變令和10人
就畀我感覺好密集
佢招wake up 2已經踢唔中
Hundred幾個柒頭識變唔識用
攞住boss級嘅dark rider都畀割柒班友打到柒頭咁
你好慘

Wake up 2嗰下已經嬲嬲地
Wake up 3咁樣畀人斷真係大大聲屌咗出聲
我仲以為死忠見到個陌生人變
開唔到wake up 3 會開心D添
Wake Up 3唔係使用者嘅能力
而係鎧甲本身嘅能力
要最好發揮一定係太牙兩父子
但見到呢套鎧甲開呢招我都係會想睇
同埋另一點就係條友真係好失禮我哋呢套鎧甲
東映畢嬲鳩流流

講真唔係原演員變既本身都冇feel
Zein 講咗翻版始終都係翻版
你會舒服啲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞