[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Gotchard , 爆上戰隊 (3)

965 回覆
2 Like 4 Dislike
我見到有人咩住黑介人嘅痛袋
Bilibil咁快有星期日個隻rider
回錯post
睇完
我覺得ok la,有d趕但算補完劇情
最後2人一組就殺一個幹部係有d亂嚟

同埋見到
成龍大哥
笑撚咗出聲
但真心覺得就係為咗解話 連去王樣個幾段
搞到個故事唔好睇 特別空彈丸太咁樣穿嚟穿去好突兀

BTW個成龍係邊位
https://twitter.com/miyazaki_amisa/status/1783820976905748566

阿妮話
留意返佢已經趷高咗對腳
無睇,但睇簡介都覺得強龍難拍好多
個簡介既內容多到
希望唔會係saber早期嗰隻拍法
係咁塞金句落啲角色度
同黑王打個條友 係咁講 hao hao hao
其實我係想知
係咪咩出名搞笑藝人?
定係純粹搵一位演員扮成龍
我都唔知 但效果好好
有卡就齊哂Final聲
https://youtu.be/7s585WvaN_o
空彈丸同我搞返好佢
之前睇咗 geats x gotchard 劇場版
其實我覺得幾好睇
可以睇 Ace 點樣撚鳩寶太郎
兩邊啲人互動都幾好
同埋都幾多"搞笑位"響 geats 嗰邊, 入戲院睇啲人都識笑
(白髮 ace 突然彈出嚟, 武神, 俾人綁)
同埋之前流出屌九堂勁過武神幻想,其實都make sense,因為係魔法對魔法

缺點係後邊打 boss 感覺好拖
肯定做過愛

其實係未收復十級小精靈嗰時已經係中咗幻術
成班人既表現鳩鳩地
ace可以食嘢又係怪怪地
係未隻巫師幫ace實現緊做番人既願望
聽日都好趕吓,咁差多人出場
係聽日打曬佢,定打多集

我諗應該聽日會出曬
亦都會打完晒
但係 ark one 要特別打多集
前半部份根本就係迫害佢同景和
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞