[特攝撚] Super Hero Time 討論區 Gotchard , 爆上戰隊 (3)

965 回覆
2 Like 4 Dislike
其實割7好多隻怪人都係四手,兩隻係身體部份

王樣玩立牌玩到變立方體
BTW係味第一次出

下下都再出ME版DX就去哂二手鋪平賣
預咗了
所有嘢等完咗先買
拉打戰隊都係
Zein 嗰張好撚正
真。碎紙機

zero one
以上12位假面騎士決定將會全部Ride Chemy Trading Card商品化!
有10款將收錄於7月發售的「Ride Chemy Trading Card PHASE:EX02」卡包!
而Ark-One與Chalice則收錄在Premium Bandai限定的「Ride Chemy Trading Card 豪華輝夜卡冊」!

好賺過賣玩具,為飛起b社做準備

呢三張應該係一早設計好,一早準備出
只係ark one 卡里斯咁岩入到投票12位

反而Poppy 都出,會唔會真係有girls remix2

仲有一張友方拉打,一張dark rider會係咩呢?
Build 4子都未出齊,會唔會就係佢兩個?
善個設定係未只可以用最終型態卡,見佢用親都係final form卡嚟
zero one 條友
好多geats,仲以為個結果會有龍騎隻蟹
有冇人已睇VS 想傾
雖然我不滿比較多

個人覺得 王樣vs暴太郎 >>> 王樣vs強龍
王樣vs暴太郎
可以講係冇故事 派膠多
就睇班角色互動
但估唔到都有連返某幾集暴太郎
忍者大叔唔洗講
太郎細個嗰隻甲蟲 君王者客串暴太郎有提返 但都係冇解釋
最後好似粉雞講 交比強龍啦

王樣vs強龍
為咗連返王樣劇入面某幾幕
D時空穿越位又格硬又亂
仲要某幾幕Key返強龍佢哋入去又好唔夾咁
再加上要搞宇蟲王基拉呢個gimmack

最意外係空彈丸飛咗去100年 Years After個時空

真心唔太好睇
想睇佢同8世同場
雖然最後都有8世留位牌 知佢會嚟幫襯索諾伊
每邊半個鐘,趕過火車
王樣咁就得返下年套VS 爆上
暴太郎就完咗
我覺得淨係強龍個邊
最少應該要75分鐘

暴太郎就宜家咁已經OK
依定去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞