成場環保鬧劇,環保L 完美咁做左替死鬼

345 回覆
364 Like 1465 Dislike
咁你咪批評政府點解唔聽你講而去聽環保L,點解要屌環保L?
定只係商家為左應付條法例而隨便做出來?

無環保撚
又洗咩整
香港有事咩?香港有事你又留港?你又認係得地獄先肯收你
你都成家移民落地獄 人間野關你鬼事咩 問乜春香港有事 安分守己做地獄賤種啦
基本法
第三章- 居民的基本權利和義務
第三十一條. 香港居民有在香港特別行政區境內遷徙的自由,有移居其他國家和地區的自由。

我享應基本法都俾你屌,你明顯反基本法
有咩驚得過國家唔安全
藉口嚟啫 攞禁膠嘅魄力出嚟搞焚化爐已經解決咗堆填區啦

究竟係因為中國技術做唔到無污染垃圾焚化爐又唔肯用歐洲日本技術
定係垃圾發完電就冇藉口買咁多環保核電就冇人知啦
我支持香港政府施政,但你班留港賤種反對香港政府施政
終於有人講
但d人就係咁易煽動
人民鬥人民 呢招長用長有
哦,佢地都促請政府放棄明日大嶼呀, 政府跟左未?
哦,即係環保撚就唔應該俾人屌嘅係咪?

班賤種會扮見唔到
同米撚生細路
咩護航 環團已經成日屌政府發展濕地
你講嗰啲"護航" 係幫手做公眾宣傳 幫啲政策執手尾
(例如減少用膠出發點係好 只係實行上 )
講到尾NGO有一大部分收入係政府Fund 少部分係fund raising 唔做可以點 用愛發電??
意粉有木味都接受到啦 咁Pizza有菠蘿味都得啦
我唔理 一定係香港人最差最嫌尖聲悶
佢地反對明日大嶼會出聲咁佢地依家又有無出聲反對政府呢d擾民環保政策, 仲屌政府推得慢唔夠環保 點樣替死鬼法?
加返個扮字
佢地全部都只係扮環保撚
唔係真環保
咁你依家又有無出聲反對政府呢d擾民環保政策同明日大嶼, 屌你條賤種咪無錯
加返個扮字
扮環保L
職業環保L
一份工黎
即係公開屌政府就犯法
咁無公開屌係咪即係等於無屌?

但公開屌環保L唔犯法,咁咪公開屌
又要做雞
又要拿貞節牌坊
屌你老母啦死環保狗
因為起焚化爐攞唔到政績光環
你都on99 自己突個頭出黎就收錢咁易做
我屌你老母呀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞