成場環保鬧劇,環保L 完美咁做左替死鬼

346 回覆
364 Like 1465 Dislike
默默佢老母閪咩,你班仆街環保撚,做撚完驚閪死人唔撚知咁!慳條毛都最想有記者採訪咁啦。屌你老母閪
無餐具,我用手食?
乜野人地咁生活?
人地幾多個鐘工時?
屌完搞唔搞到 d 大企業?
依家搞到我
仲要班環保撚係咁整膠 banner
佢條膠 banner 環保?
民智低得過班環保撚用膠餐具整美勞?
佢換哂冷氣開緊啦
有幾環保
我出個街
又帶筷子 又帶匙羹 又帶飲管 屌你老母我返屋企食算柒數啦
我又問環保撚 易降解有冇問題先 減少垃圾 降解真係變咗一堆渣 你唔好話又污染
唔想同堆環保撚講經 根本一盤生意嚟
舊年先迫左間回收廠走
真環保既人係自己靜靜地做

搞到咁高調又立法又搞公司一定係有利益集團受益
你up乜鳩

而家個個屌佢外賣唔比餐具點食,
你就up撚埋咩法國堂食用可重用餐具

自古以來,邊間餐廳堂食唔係用可重用餐具
環保撚冇幫大家諗可行既替代方案
你可以咁講 但班環保撚舉腳支持個政策
咁佢哋係抵死

如果佢哋企硬屌7政府唔搞好原頭減廢 回收, 就唔會俾人拎來出氣
怯者憤怒,卻抽刃向更弱者
唔講以為係比環保L迫d人用紙餐具
中哂稻草人
其實環保L係建議大家唔好食野
咁應該環保撚去印度非洲呢啲地方 佢哋樂土
環保撚:樹吸好多二氧化碳,
製造冰河時期,要燒樹
咪兒燈仔最愛嘅 M 同 K 囉
事情正在起變化
係呀就係淨係早一季,更加凸顯到分別有幾大
英國人一黎唔會係到嘈,二黎餐廳有良心,入嘅餐具質素都唔錯!紙造嘅唔算好多,木餐具比較多而且係真係用到!
相反見到香港好多餐廳入最廢嘅餐具,又要人加錢,一啲都唔注重user experience 咪令到更多人係到嘈
係呀 on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞