成場環保鬧劇,環保L 完美咁做左替死鬼

345 回覆
364 Like 1465 Dislike
你班垃圾廢物心甘情願留港俾政府玩,咁真係好撚賤種垃圾
邊個民調顯示大部分市民都唔贊成?trust me bro?
我問條賤種點樣屌政府,條賤種唔敢答
都係你全家移民落地府威水d 你含家過完清明無耐又唔夠錢洗啦? 呢到大把人可以燒d比你
班垃圾賤種唔敢認
所以我好支持有人玩鳩班垃圾賤種
弱智仔
都係你全家移民落地府威水d 你含家過完清明無耐又唔夠錢洗啦? 呢到大把人可以燒d比你
咪係 就好似冇人會屌林超英搞環保仲對佢有幾分尊重
餐湯
環保L 而家影響緊成個社會,佢地呢d 係抵撚死

如果佢地自問係替死?

咁受影響既市民又得罪左佢地咩要因為佢地而受罪?
你係得地府揀,其他人唔係。

多謝你確認外國唔會收你依啲垃圾賤種
冇人屌?唔止屌,重專登inbox佢fake鳩佢
留港撚抵死
明明只係有啲擦鞋仔度條橋劏市民磅水買袋,實際利益輸送

環保撚就黐埋去當正自己有份成功爭取咁
自己爭住做打手啦啦隊
根本政府從來無諗住聽你意見

做到咁核突係抵畀人屌嘅

咁當然唔排除有啲所謂環保組織想借住膠袋徵費機會
剩機又掠一筆funding 啦
因為佢地搞鳩市民 而唔係大商家囉
連登仔覺得自己幾環保 都唔夠商家一日做成既污染
始作俑者話自己係替死鬼 ??屌你老母啦死賤種環保撚

呢啲為左自己funding 同利益不顧屎聞死活將屎聞擺上枱嘅人形畜生原來係替死鬼唔屌得
計劃,決策,執行個班先係問題
做埋啲鳩嘢
因為環保撚係咁喺到撐話冇問題,係咁叫人自備餐具就ok呀嘛
宜家知道愛惜羽毛
知道自己開始無光環
就開始發晦氣
無你班環保閪吠吠貢,點會比啲商家入到位?
孤掌難鳴

大把post笑鳩佢屌鳩佢,冇人?
原來係白卡賤種仔 仲ff到自己係地球總統代表歐美唔批人移民 你呢類人全家移民地府就岩啦 去外國都係移民落地獄嫁姐
人地剩係食包

意粉 gravy 扒類都一樣有汁 只係香港人特別嬌生慣養
你留港咪證明外國唔收你囉
環保撚搞個大頭佛出嚟就想卸膊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞