成場環保鬧劇,環保L 完美咁做左替死鬼

345 回覆
364 Like 1465 Dislike
明明周圍先進國家已經搞環保搞垃圾分類好多年

剩係隔離左右日本台灣南韓已經大把功課抄

不過一來主事者要面子,要懶有新意唔願意就咁抄書 (基本上而家成個政府都係咁)
二來環保只係幌子,真心只想割市民韭菜同利益輸送

最後就搞成而家一個爛攤咁
屌你老母死賤種
先唔講邊個養班垃圾出黎,佢地自己伸個頭出黎有屌錯佢地?
你班垃圾嘅存在已經極唔環保,淨係搞啲擾民嘢,死撚咗佢啦垃撚圾
你平時會屌政府?
環保產品由環保人士設計同生產,樓豬咩邏輯?

佢地係推動去發生呢樣野

唔通零食係由為食既人design同生產同包裝?
我喺外國點解要屌香港政府,無影響我
留港撚享受香港政府施政先留港
呢個社會係需要替死鬼㗎啦,環保L就係最佳人選
環保撚唔屌啲廠家製造垃圾餐具出嚟就當佢有份
環保撚雙重標準最乞人憎
之前叫人環保班人染晒髮 BANNER又係用膠做
D政策好似中學作文咁 咩都用紙代替膠就交功課

而家一定開晒冷氣飲緊咖啡MON PO駁鳩人
原來環保L 咁大本事, 要求到政府做野
走膠你班環保撚一早講緊架啦
扮乜撚野
環保撚依家話唔關自己事
你全家移民落地獄唔洗大大聲wor 過完清明無耐咁快又無錢 想呢到d人燒比你屋企人用?
人地講緊有湯有水 你又話汁
正解
極同意,斬樹都唔環保,唔明淨係針對膠做乜鳩。
膠都有易降解嘅。
都話係你全家支那種得地獄移,其他人唔係

見到你咁,點樣唔叫人支持香港政府一切施政
原本都諗住環保嘅
但係環保人士搞落嚟食飯都食得咁辛苦
我以後就絕對唔會環保
仲會用多啲
講到唔可以multi tasking咁

不嬲都屌哂政府同環保撚老母㗎啦
佢好明顯係智障仔屌人都唔識,咪要係到問人問到好詳細係點樣屌的
班環保撚唔係咁撚離地咁撚串就唔會有人屌佢啦
講到兩者無關係咁就算唔係執行者 都係推動者
俾連登仔屌2句 就想推俾政府 環保撚就想鬆?
就算市民真係ready

政府同業界配套都未撚ready
成件事係你哋話環保人士搞出嚟
我都支持你呢d地獄賤種全家移民落地獄啊 千奇唔好留港瀨死係到
終於有共識,今日香港的確係要留返你住,雖然你都係得地獄揀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞