成場環保鬧劇,環保L 完美咁做左替死鬼

345 回覆
364 Like 1465 Dislike
真環保人 都忍唔住要屌d環保撚 搞臭個朵 頂佢唔順

我相信 冠上L 意思係指戈班極端人士
即 以前成日講既 環保塔利班
逼鳩人要服從佢戈套 極端主義

而話要24小時16度冷氣 買一箱飲筒倒落海都係d環保撚 逼到常人有既反彈情緒

我諗大部分人 諗同拎紙張回收 按樽 出門口閂燈 用帆布袋
我有無屌政府點屌政府關你條柒頭鬼事咩 你老豆真係要做環保L啦 唔帶套生你個賤種出黎食屎
其實我想問
宜家係無合理代替品定係啲濕鳩餐廳貪平揀紙製

合理指:
價錢上未係好貴
隻匙羹有返咁上下深度載到液體
有返咁上下耐用度可以用到少少力
把刀唔需要學過內功都用到

如果冇合理代替品 就係政府個腦裝屎
如果有嘅 就唔好食啲劣質餐廳算數
成件事起因就係佢地
佢地叫環保
政府朵過條數 又可以wow 拎正牌搞搞佢 行政費 垃圾費 搞一搞又袋幾百億 仲要一搞就唔會停 爽啊屌
係你自己話兩個一起屌,咪問你點樣一起屌囉
俾我踢爆你支那種就認啦,一起屌

你到依家都唔覺得“一起”有咩問題,果然係支那種
事但啦
可以叫人環保 但如果政府整埋d on9擾民政策d環保團體係有責任企出黎反對 , 唔係扮無辜lor 你個環保團體就代表環保人士既聲音
環保撚組織死全家 屌你老母擾民政策
再嘈真係成袋飲管餵海龜食
佢哋做替死鬼係因為佢哋抵屌
乜香港政府係環保撚控制住?
咪講到環保撚好似好撚慘咁

佢地都係抵死的
敵人支持 就應該反對
咁多黃絲支持政府仲推少有
你條賤種唔留港咪唔洗俾政府玩囉
但你全家係賤種支那畜咪要留港,留港就好心全力支持香港政府所有政策啦
環保撚覺得好自豪 改變成個生態及環境
屌佢係因為佢哋啲留言黑人憎,唔通又係商家迫佢哋回覆?
咁你又唔企出嚟反對政府
林超英自己唔開冷氣都俾班畜牲屌同恥笑同專登inbox去玩佢啦
環保撚有份支持你唔講
講到人地日日食生冷野咁 係得香港人咁撚麻煩
你條環保撚唔咁大聲支持咪冇人屌
你啲亞洲食物又湯又水緊係出事
人哋食包洗撚驚呢啲
依家係政府推又唔見你條畜牲屌

屌政府又唔敢屌,走又唔敢走,我梗係支持政府玩鳩你依種垃圾廢物,你全家天生注定俾人玩啦
你隻賤種唔好係到獻世啦 , 你老豆老母生你出黎真係作孽呢到似係得你一隻野覺得有問題wor
即係點?
支持就屌支持
唔支持就話唔敢屌?
欺善怕惡 講完
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞