「你問我答」關於日本牛郎店

859 回覆
115 Like 40 Dislike
牛郎排第一 名牌排第二
(喺佢哋心目中)
淨咗嗰啲錢先儲埋儲埋買一個名牌袋
佢哋着嘅衫多數都係普通日本牌子
感覺做得牛郎嘅大多數係兩種:
一係真係有得天獨厚嘅條件,例如相貌特別出眾,口才特別好,好識得待人接物或者照顧女性
呢啲通常都係top嗰啲牛郎
無搞出咩大頭佛都會撈得幾掂,有女又有錢

另一種係無錢走頭無路,見牛郎搵得多唯有膽粗粗去試做,無乜條件,做嚟做去都係啲打雜企街清潔嗰啲垃圾位
仲會畀top嗰啲牛郎當狗咁洗
無晒自尊又窮,慘過狗
睇見呢個po講嘅日本妹好似好空虛寂寞凍,搞到我都想去日本溝幾個養我,咁我就可以

日日宅喺屋企
兩個都係女
有咁嘅諗法注定失敗
班女唔係乜男人都要㗎
點解

有冇牛郎訓練班可以學吓嘢
樓豬你咁熟,不如開班教大家點做牛郎
我覺得除咗個樣要靚仔之外
肯唔肯去學嘢同埋改變自己先係重點
唔肯嗰班,通常做咗冇耐就會辭職
之前見過有體驗
幾千yen有牛郎過黎陪你傾偈 有埋酒飲 5-10分鐘換一次人
啱嘅就私底下加line
想攪大久保公園d女, 唔駛日都有無機會?
入去牛郎店面試
請咗你之後跟佢哋學嘢
睇吓佢哋點樣對待客人
佢哋訓導你嗰陣
你要聽要改
要有個性有人設
認真勤力咁覆message
盡量滿足客人嘅要求
講多啲甜言蜜語多啲安慰佢哋
最重要個樣要靚仔
咁你就可以成功
我唔建議叫雞
唔識日文
睇羅蘭啲片就知道有啲人無料又串過馬撚

但個樣真係好緊要,啲㗎妹真係幾睇外表(身形都係)話知你整容定化妝
而家好似個樣夠靚仔嘅tb都好有市場

我覺得日本班牛郎唔靚仔 太gay太油膩
無牛郎 就無咁多爸爸活 無咁多風俗孃 無咁多女神級女優

大家記得感恩
不過我都唔鼓勵人做牛郎
正正經經搵份工
同一個夾又鍾意嘅人一齊
過住平淡平安嘅生活
先係幸福
你update 吓 視覺系少咗
多咗好多Johnny’s 風格 係真係Sexy zone果啲樣
韓風都有 其實就係有啲似男團 VIP Fans club果種經營模式
有啲係sell賣腐即係兩個牛郎互動嗰啲
㗎妹普遍鍾意小白臉嗰type
太man太多肌肉可能又未必太有優勢
做到正常工生活到 你都會
問題係好多 同家人大炒咗
離咗家無技能根本無力負擔生活費

只能夠咁樣搵食
想問下平時街頭好多車,播埋D不知名既歌,跟住有成班仔既排名,大大隻寫住NO.1!!!個D係唔係就係牛郎既宣傳車?
係呀
長知識,仲成日想知個D究竟係咩車,但見佢地又唔係明星
唔排除都有呢啲人
但係我見都多牛郎同屋企人關係好
甚至阿哥係做牛郎個細佬都跟住做
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞