「你問我答」關於日本牛郎店

859 回覆
115 Like 40 Dislike
見過有日本仔係地鐵站同個女仔搭訕
個女仔係自己一個人行
個啲係牛郎?叫個女仔做陪酒?呃錢?
最衰唔識日文唔知佢哋講乜
有時都好佩服牛郎嘅溝女技巧,點先學到?
人哋講緊毒撚個毒 你就走去講惡毒個毒

人哋啲牛郎係有能力呃女 毒撚係無能力呃 你有能力嘅唔靠樣一樣可以
告你「無錢飲食」
而且你出現喺歌舞伎町
俾佢或者啲同事撞到你
就會拉住你唔俾你走

費事將來有機會冇得再去日本你就咪搞了
有冇牛郞真係中意咗個客同咗佢一齊?
點解樓豬咁清楚呢行
介唔介意講吓經歷
睇多啲佢哋對待客人嘅影片
可以喺YouTube度打「ホスト」
跟住就會有一大堆營業時錄低嘅影片
八成客人個樣都Blur咗
其實係。所以我好撚憎啲阿頭同事話返工要有笑容,屌,我對住你地都笑得出我就去陪酒啦,就係笑撚唔出先要返工丫嘛屌
開始不嬲都係靠呃(樣/大方/愛)
試過比人問你之後有冇時間 得唔得閒去玩
唔該晒樓主
其實睇多啲日韓戀愛劇,可唔可以學到類似嘅嘢?可能「完美嘅男朋友」都係同一樣嘢
唔肯定
有機會純粹搭訕
有機會問佢有冇興趣做援交。
但叫牛郎機率就微
因為佢哋拉客通常都會喺歌舞伎町/街道上嘅行人路
點解好似冇店打中國人生意?請個大陸仔專做大陸姨姨幾好喎,識日文大陸仔大把啦。
唔好話日本做鴨,香港做雞都要啦,唔睇你真人咩樣咩智商一間唔係俾人瘋狂彈鐘就係蠢到害死agent
班牛郎背後係咪有黑社會組織support住?
就好似香港做雞個班咁 搵到女就有佣分
除咗甜言蜜語 仲有咩技巧可以令班女咁沉
真係好似邪教
其實呢一份都係一份危險嘅工作
又有機會俾人跟蹤裝GPS
EQ唔好 鬧個客
點知個客係痛客
俾人攞刀仔拮都有機會

所以啲牛郎好多都情商加eq 好高
佢哋費事太過刺激到個客
令到自己生命受威脅
下面左二個個好中我
唔好比我見到佢
有呀,會辭職同個客一齊
或者叫個客做真正嘅女朋友
然後唔好再嚟舖頭
其實牛郎做唔做男客
唔會,戀愛劇冇用
無非都係啲咩日久生情霸道總裁嘅劇本
應該係roland 帶起玩youtube,佢啲店嘅仔都有自己youtube channel,多咗好多街外客,其實都幾忙,平時放工已經要係咁做crm,而家仲要做youtuber。
我估舊嘅牛郎店就會有(?)
而新嘅牛郎店通常都係
以前喺舊嘅牛郎店入排行榜嘅前牛郎開
(就好似Roland 嗰幾間舖咁)

而且其實有好多鋪都係分店
即係喺總店分支出嚟
佢已經算係企業家,生意範數多,仲欣賞佢英文算幾好,明顯係成名後花心機學好。佢係咪youtube講咁簡樸生活好難講,但自律就肯定係,佢身型好靚下。
有冇肌肉牛郎

如果同其他地方比較玩仔,邊度好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞