「你問我答」關於日本牛郎店

859 回覆
115 Like 40 Dislike
想問下有冇第二啲look
例如edison呀
城城呀
黑鬼之類
牛郎唔sexy嘅
有可愛型

岩岩新開左間真係有黑鬼
認同
75000円
同啲泡泡浴av一樣 eg. SSIS-859
個過程九成似 係唔會比你玩無套
條女唔啱你就去啲av網搵泡泡浴睇
roland show同好
不過呢排講得太多大阪店有d悶
樓主同睇連登當全香港都係咁果啲傻閪一樣

上個討論區就當知道全日本人點諗咁
點唔值錢都起碼賣到啲錢
搵牛郎最後真係乜都冇
啲sc錢
初回指名可唔可以揀The Club個俊呢個level㗎?
我都好好奇 你話大陸東南亞就真係窮 冇機會讀書所以要做呢啲賺快錢
但日本個經濟差極都有正常工返掛
真係好難理解點解咁多人道德底線會咁低
特別係啲av女優 拋個身出黎拍av唔會覺得好矛盾咩
如果真係當牛郎係男友冇理由呢頭同其他人為錢扑嘢 果頭去搵牛郎談心 成件事好ntr
我可唔可以咸淫你一下?
牛郎=鴨 就算mirror幾柒人地都係正當職業
睇班鏡嬸就知女人本性係唔理智啲
no offence
可以
想睇第4正常樣係點
上左2勁似後生版藤龍也
點解唔係超市買香賓?抵好多我 HKTVMALL 好飲都係 200
日本二手網有d account勁多二手男裝名牌,應該都牛郎放
D褲窄到正常男人冇可能著到
咁top都叫到好抵喎
想去見識同見吓佢真人,雖然最近佢好似好少返鋪咁
首先搞錯左,初回還初回,初指名還初指名
2樣野黎
我諗你都係講初回架啦

The Club黎講
俊唔接初回,淨係接指名
指名費仲同roland一樣要10萬yen
另外涼風つばき都唔接初回
其他人只要當時有出勤應該都可以
有啲惡質牛郎,就係開頭同你玩得好開心
但唔知幾時開始,就對你冷淡咗,同第二個就嘻嘻哈哈
你唔甘心,想挽回,點挽回?就係使多啲錢囉,你消費多啲,佢又真係番轉頭對你重視咗
但過一排又開始冷落你
你唔甘心,又消費得更多
如是者一路重複呢招,你越使越大,一個打工仔有幾多錢晚晚花幾十萬?一個大學生連學費都蝕埋畀佢,輟學,仲可以點?
唯一辦法就係做雞做AV搵快錢
到最後揸乾揸淨,你再冇利用價值,就直接飛咗你
而你人生就咁玩完
???
咁都正路
指名最起碼可以坐幾耐?
Roland 喺Netflix 唔係咁講架喎
話只要有誠意 真係好想見佢
少錢都肯見架喎
Netflix 個節目Roland group嗰2個皇牌遠睇係幾靚仔
但近睇就即刻唔掂

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞