「你問我答」關於日本牛郎店

859 回覆
115 Like 40 Dislike
有性病又閪都臭哂 點有人埋佢單

仲要同唔少人做過
唔做都會繼續借錢養緊牛郎
點解你咁清楚呢d野?
你有冇同過牛郎做愛?
冇呀
我只同另一伴做
上左一成個蛇精男咁,真係唔識欣賞
我冇所謂意思係回應番上面
唔明點解要開香檳代表勁 開其他嘢得唔得㗎?

姫叫50萬香檳定50萬紅酒定50萬氷結
ホスト都冇所謂,最重要係50萬個金額

雖然唔關事
睇到你講我即刻諗起上年搞到大大鑊既華神集也
我睇《戀上換裝娃娃》,一套講 cosplay 嘅動漫
(以下輕劇透)
講到女主角喺校園祭 cosplay 熱播中以牛郎店為背景嘅劇集裡面,一個女扮男裝做牛郎嘅角色,全場學生沸騰

好奇怪點解牛郎可以做入屋電視劇主題,仲入埋校園添?我知係漫畫,但都冇理由同現實差咁多㗎?即係如果有香港漫畫講學生係校內活動 cosplay 大富豪啲女,你都覺得唔現實啦,古惑仔漫畫就話啫
我覺得廢除咗嘅話
牛郎界嘅世界會亂

同自己舖頭啲同事爭客
最後華神集也有冇俾人炒咗?
個女仔使唔使還返嗰5600萬円?
唔關支拼事
牛郎 niu lang
流浪 liu lang
即係唔係純粹咩都滿足對方囉
根本就係犯賤+弱智
我玩過啦不過呢啲貪馨香咩費事講
同你講嘅一樣嗰兩個鐘真係皇帝咁款
但你錢銀交易嗰刻就咩都清醒哂
你清醒知道係錢銀交易都有機中架,有類高危客個思維係:
我只要肯俾錢,你就一定要做我既完美女友/完美男友,我咁辛苦搵錢返黎,你冇得揀唔接單唔做我完美女友/男友,你咁係背判,我明明有俾錢,我要用刀捅你報復
我冇跟得好貼,淨係睇左青汁王子既懶人包

華神原本在藉間latte 11月?成間摺左
佢今年年頭移藉左去其他舖
個女仔點就唔知啦
袋係,配嗰啲貨唔值錢的,個個買完都拎出去放
所以話沉船真係好不智
明知佢除咗自己之外仲會接其他客
同自己講啲甜言蜜語嘅同時都可能同其他人講緊
最大問題勸唔到 一沉咗船就疏遠正常人剩係搵返同溫層
你話佢可能仲會屌鳩返你
太早熟 好多10幾歲生左 生完又唔負責任
未玩夠根本唔想養細路
條牛郎個樣都似地雷系
因為現實太辛苦太抑壓
同日本人自己太鐘意同人比較啦
成個日本某程度都係一個圓形監獄
互相監視住對方

唔好帶俾人哋麻煩
唔好做突出嘅一個

所以啲黐線嘢咪係情緒/人性出口
因為係劇囉
等於一個靚女學生扮一個勁撚紅嘅演員做嘅角色
沸騰未沸騰
定係你中學未玩過?
有咩咁唔現實 有諗下都唔覺有咩問題
但Roland勁到酒都唔飲架喎
淨係飲茶都氹到人買酒 好癲
因為佢已經做到最top又做埋老細
佢好似講過佢以前都係咁 一直以嚟都唔飲酒
我睇Netflix 都有講佢依家仲做緊指名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞