「你問我答」關於日本牛郎店

859 回覆
115 Like 40 Dislike
有錢有耐性 我覺得唔算難追
珅哥路人樣都好似好易追到
不如港男移日溝日本妹
咁你追idol係咁唔好睇到成個追星圈係咁
其實都係營運點包裝件事

我追左我隊band 差唔多20年
我只可以講係佢地令我努力向上成為更好既人
當然好多indie既都係玩緊販賣真實情感
自問定力低又依存體質咪自己避開

日本人追星一向多多都課 唔係黃牛點解咁好賺
我純粹覺得佢講呢d係佢職業需要同人設
仲要佢對全場同所有人都咁講
同牛郎個種半推半迫只係對住你講咁推你去搵更多錢開酒係有分別
正常呀 呢啲職業對社會冇咩正面作用
肥西要你奶都要奶
正如你生個女都唔會叫佢去做雞 生個仔叫佢去做鴨
係正常人既思想上點都睇低佢地
佢地都知係咁 所以佢地會狂整容 買名牌名車去cover 自卑既心
又有d道理 不過比富婆包半年拎1億円之後玩晒成世好過 但威慣熱鬧慣又未必鐘意呢種生活
半年拎1億円?
牛郎包養公價?
佢係咪柒下柒下俾人錄左音先拉到
佢地真係好專業。
冇分別架,本質都係為錢。紅既愛豆咪企係台上一句對白講一次囉。唔紅咪一句對白握手會同唔同人都講一次囉。坐枱咪每枱客都講一次囉。咪又係人設黎。
女人高潮會點
D 毒撚就係咁犯賤 心靈脆弱

就好似去女僕cafe

毒撚都可以好L 癲

明知係假 但麻醉自己 覺得女僕真係自己條

但人哋只係當佢係ATM 你死你事

我要業績

男人收幾錢
https://www.youtube.com/watch?v=fdQwQvphCO0
日本男子嫌做醫生太辛苦決定棄醫從鴨!寒窗苦讀多年成功做到醫習醫生!即使家人極力反對依然選擇做牛郎!高峰時營業額達1300萬yen!
咁老豆起碼無沉,仲識分玩下放鬆同現實
我覺得呢個post先係而家啲中學啲講座應該要教嘅內容
點解要係牛朗店買香檳?其實係超市買定再上去飲唔得?
呢件事可以睇呢條片
日文字幕
個客現真身控訴
https://youtu.be/cxRlDyE5s9s?si=xAkS5ODc4cb6Jr5B

大約講番因為個女應該係ace之前已經使左好多
事發個日真係冇錢啦
(冇錢就唔好上去啦)
但個擔當夾硬連埋舖頭社長helper開左支black pearl
(所以事後間舖成間摺左,但大集團黎,一舖死一舖鳴)
個女俾唔到錢就寫借據下個月還
咁當然都係還唔到
個擔當就威脅要爆俾個女屋企人知
之後好似係個女主動爆左件事出黎
你會俾人夾走再blacklist
講多少少
呢單事個惡質ホスト係呢張圖呢個

呢啲報警有無用
同埋間鋪咁做係想點?迫佢下海還?(其實做得ace分分鐘已經有下海)
差唔多追哂
仲係好多人唔明點解沉牛郎 係咁focus樣到
點解唔直接比錢牛郎
好想知羅蘭搵幾錢一個月

利申:成日睇 Roland Show
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞