「你問我答」關於日本牛郎店

859 回覆
115 Like 40 Dislike
如果你唔識日文嘅話
就會雞同鴨講
佢哋啲英文得日本初高中生程度
另外如果你好耐冇喺LINE度搵擔當傾偈
擔當就會主動搵你問你有冇事
問你做咩唔同佢聯絡
「生存確認」咁
前幾季都有幾套日劇講
同香港美容院健身中心叫啲人開credit card買plan差唔多
埋沒良心咪做到
佢哋對客人嗰種態度同行為舉止
真係好溫柔
好似真係鍾意咗個客人咁

佢哋表現得好似真係為咗夢想先做呢份工
係咪睇夜王睇翻來
你唔係有老公嫁咩
佢知唔知你去搵牛郎
其實你係有跟開d消息定都有入牛郎店?一年大約會用幾多錢?d牛郎對你呢種散客會係點嘅態度?
我有睇山本裕典個綜藝
笑到仆街
軍神好鬼charm
Btw我淨係睇到yt版
係咪得完整版先有呢個畫面
2024年啦呀伯
你估班牛郎仲玩緊以前係舊拉客個套?
唔出街都上yt update上你個腦
youtube都有
https://youtu.be/_zu40WZQQgg
不過abema啲youtube片多數cut走啲叫你上佢度睇full
有vpn直接上官網/app睇最好
我準備喺香港做牛郎
點部署?
右下咩名
見到呢個post 再睇返香港女尊男卑就覺得好諷刺
日本風氣咁大男人……

香港其實如果你企喺外國角度都係男尊女卑
起碼太少男人肯做家庭主夫
外國就多啲肯
已經唔係講緊婚後生活
係你日常身邊都一車車beta male 同狗公
五十嵐 俊
似係沉咗船嗰堆
好快會下海養牛郎
其實唔多覺
好多根本係內心好大男人但表面上扮好人
唔信諗下你返工啲陰濕小人
你咁講心地都幾差,咁踩其他人嘅推
更何況人地做演藝行業話晒都正當行業非撈偏
點溫柔
有冇例子
當你公主,掌上明珠咁

借啲意摸吓你個頭
拖你隻手
深情咁望住你
一堆唔油膩嘅甜言蜜語
會成日好感激你
同你出街嗰陣
佢都會表現得好好
未去過牛郎店所以唔知入邊係點,不過係香港牛郎店咪姐係男性版本夜總會,不過香港唔會用牛郎呢個名姐,因工作關係之前認識咗一個開鴨吧(姐係男性夜總會)嘅女老闆,如果係香港,同日本好唔同,你見到日本女多後生女去牛郎店玩,香港係唔會有你地諗得咁美好香港去得嘅真係多數係富婆,係上咗年紀嗰啲,所以唔好諗住香港個的好好做,同係得香港做嘅個的真係好靚仔,有次個老闆話佢的仔仔過黎搵佢,我有幸見到其中四個仔仔,一黎到我都呆咗,係真係好L靚仔嗰啲,又高又大隻,你又周渝民同吳尊咁嘅樣,仲要嗰陣時未興整容,我先知原來係咁高質
香港有咁多靚仔咩?喺邊度搵到咁多靚貨?
喺條街100個先得一個

不過性格嚟講,好多港男都幾好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞