「你問我答」關於日本牛郎店

859 回覆
115 Like 40 Dislike
呢位巴打好葡萄
例如乜
講黎聽下
日本女仔要睇樣永遠都係睇落妝
同埋佢地仲係比人灌輸左女人唔駛叻 結婚生仔同keep到靚就得 再加上日本人民族性係集體意志
久而久之就係人生就係為左要人認同 唔好比麻煩人
十有八九都係無自信
日本追星個條line係劃得好開
除左48系係官方多接觸
其他大部分都係得演唱會 或者抽下電視番組先會接觸到 唔好諗住會有私人活動追到
所以近年好多日本妹去左追韓星 因為d人真係成堆去等去stalk
咁最少你無付上天價 除非你下下搬碟全通全包咁無野講
我係咪睇錯數字?
5600萬円?
唔駛唔知點解 講真而家香港女人地位咁高同無左東莞好大關係 以前上去做大爺都係幾百 駛乜溝港女
中囯女都高啦
女小男多
紅既ホスト搞event/生日就會有呢個數
所以有時我就覺得搞咁多野仲要同鋪拆一半
直接比富婆包分身家好過啦
個個落妝都變阿嬸架啦
毒撚養雞,雞養牛郎,咁牛郎養咩呢?
近呢十年先睇到一孩政策既後遺症黎

個陣香港女人都無而家地位咁高
香港一頭家上面一頭家好普遍
但近十年好少聽到咁 而家變左偷食都係交友app
養一堆跟班同個場 男人都係要威要名利
又無咁誇 不過落妝都靚既好多都做晒明星/youtuber之類名人 仲駛咩打份普通工
個女仔有一日去牛郎店消費
飲醉咗 到佢醒咗之後就發現
自己爭咗牛郎店5600萬円
(冇記錯的話)
因為日本愛豆就算係大團都好,之前(近幾年收歛左因發現真會出事)真係會刻意販賣一種你推永遠都唔會拍拖唔會結婚,永遠都會放飯係第一位既形象。

特別係一啲冇咁紅既團、地下偶像或新興既vtuber,直頭會做好多野去塑造一種愛豆生活裡邊就只有飯既感覺,好似生放送、直播、人氣選舉呀咁去做到一種虛擬既共生關係。

本質上同追牛郎係分別唔大,只係你推唔會叫你去借錢你欠債機會率較低咁解。而想自己推下海,係因為下左海你反而買得起更多,好似三上咁,佢當年仲係ske鬼頭桃菜時就算唔紅你都乜都睇唔到,佢下海你突然乜都睇到晒。

其實追乜都好,本質都係現實生活太差想買場夢發下啫,精神毒品黎,同六合彩一樣一路買一路唔中都一路呃自己會中咁繼續買。追牛郎追星咪分場感情夢囉,追馬追波咪發場發達夢囉。除左黎生夢想係返工外,我諗好多人都有課金一場美夢既需要,爭在課多課少。
就咁睇嗰張圖係真幾靚仔
好似日劇明星咁
其實日本妹係唔係易追
果件珅哥好似好易追到
仲要睇片日本妹好冧咁
只係物理距離遠,佢地講野同飯撒時極多人講野都係釣師黎,同牛郎冇分別架
香港男如果移民會去日本
我覺得應該易追日本妹?
果件珅哥有板睇
要場場活動都追都坐前排,絕對會係天價,加埋條數唔會平過追牛郎幾多
一層樓銀碼點還?
但係店可以接好多個富婆客,密食當三番,俾一個富婆包私有化,除非肯同你結婚或收定一大舊錢,如果富婆包左幾個月玩嫌唔要點算?d熟客冇晒要重新養過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞