「你問我答」關於日本牛郎店

859 回覆
115 Like 40 Dislike
好似話好識氹人
搵現實中既男神沉都好過高級鴨啦
唔係講笑
搵個大J呢類光頭佬阿叔, 都好過鴨啦

港女沉
現實中既男神遙不可及
但ホスト會因為你係客
無論你咩樣咩性格咩背景都要湊你
其實點樣可以講得出口叫條女去做雞
諗下都覺得好撚邪惡
無睇柏g?
樓主有無睇日劇《明天,我會成為誰的女友》?覺得入面反唔反映到現實?

之前睇晒覺得幾痴線 但都對我完美解釋啲女女點解咁沉
唔好話男神
四正 正正常常周街都大把
唔洗為班鴨咁啦
好似大j呢類光頭阿叔都唔小
唔明why
想知
絲打日文溝通到?
點皇帝法?
個d非主流啦
而且幫襯ホスト唔係得後生女
40、50、60、70路都有
日本人又多戀父情結
佢地仲係業界生存到即係有客源啦

同埋唔好將ホスト同色情上床掛鉤
唔係搵ホスト、沉船就一定為sex

依家sns世代,ホスト根本唔駛上床都會有客有ドネ
佢地都唔會晒時間去同客搞野啦
早排先有個牛郎俾人拉咗
就係因為叫條女去做雞
好似話係因為條女埋單唔夠錢
所以就叫佢去做雞

嗰位牛郎先得20歲
就係唔靚/普通先易搭訕 靚女有自信個啲無咁易俾人氹到
連登仔連 Mirror 咁 level 嘅男團都當正仇人咁仇視,又點會明佢哋嘅審美觀。當然有人會喜好顴骨菱晒角嘅男性外貌,但亦都好多人視小顏嘅男性為美

歌舞伎町對面馬路,長期懸掛咗呢幅整形醫生廣告(圖左):

太細睇唔清?醫院網站有大頭:

個人 IG :@dr.taisei

係呀,呢位係整形醫生。整到咁「小顏」係極端啲,但個廣告揀咗掛喺歌舞伎町,而掛咗都起碼成年,說明「小顏」喺呢個地區,係十分有市場。冇乜人會整到佢成支刨尖鉛筆咁,但正常嘅小顏應該大把人追求

唔係喎師兄,咁嘅樣喎
呢張先係主流売れの子

av都有重口味啦
牛郎顏值係有期待值,呢班就係嚴重偏離期待值,先成為話題
依個醫生整到啲人塊面同佢一樣尖
依啲咁嘅三流店就收皮啦
9成肯定吹大左
任何一個國家嘅雞,大部分都只係性格正常身世正常嘅人
啲企街𠝹手地雷妹100%會沉船,但有好多你睇唔出嘅普通女仔都會做雞,因為賺錢好易所以大部分後生陀地雞都係part time咁翻,返十日八日賺到幾皮就去玩去旅行洗曬啲錢再返嚟做

癡線婆最多咪一兩成
因為普通男人無得好似沉船女咁,普通女人生得唔差佢走去做雞養條仔佢自己實際收入唔計要比條仔既話其實即刻幾千萬yen年薪.
但普通男人無得做呢啲搵錢
所以要養得起陪酒女就變左真正搵得多錢既先做得到,咁變相咪少人養得起
平時淨係睇roland show 好好睇
唔係個個人會捧你上天
不過我覺得可以淘寶搵下誇誇團
可能都會開心一瞬間而且夠哂平
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞