[迎接高雲地利20射] 曼聯終極FF轉會吹水區 [2676]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
輸波捉戰犯
曼聯每個星期都比人射廿腳 聯賽又完左 Fa cup 未踢
除左展望Ineos執好隊波 仲有咩內容值得討論
宗教節目,不要問、只要聽
同埋阿狗都未崩哂盤
隔左六,七年踢歐聯入到八強出局唔算好失禮啫
我想今晚果隊崩盤多啲
唔失禮,不過笑位係大部份妓迷以為食硬拜仁
Never give up💪🏻

5年前我地踢左一場令人一生難忘嘅比賽,嗰晚我諗無人會估到會有奇蹟出現,今晚作客阿特蘭大嘅比賽,我地又要期望奇蹟嘅降臨,要創造奇蹟,我地需要同當年一樣咁強嘅信念!

過去幾場比賽,好多人將問題歸咎於球隊嘅把握力,而我覺得球隊最大嘅問題就係少咗一份決心,過去Jürgen嘅球隊,能夠令人震懾嘅地方就係我地對勝利嘅飢渴,利物浦從來打嘅足球都唔係最幼細漂亮,但一定係充滿激情。

近期嘅比賽我彷彿再睇唔到一班球員對勝利嗰種執着,好簡單一樣嘢,過去幾場大家見到球隊執咗幾多個second ball? 攰並唔係球隊失敗嘅藉口,我哋球隊喺呢個時候可用嘅球員其實唔少,攰就換人,留俾仲有能力去搏盡每1分鐘嘅球員上陣,打返出一種屬於利物浦風格嘅足球,咁我地先有機會喺餘下嘅比較創造奇蹟!

Come on Reds! Never give up!💪🏻
請打出一場令人自豪嘅比賽!🔥

#LFC #利撚英移 #YNWA #EuropaLeague #ATALIV #NeverGiveUp #Mentality #ComeOnReds
杜狗假假地都係歐聯冠軍教頭
肥安快樂足球敗走愛狗
之後教皇 咁都叫敗走
https://x.com/thesecretscout_/status/1780891432133230911?s=46&t=akL4E6lUCQIZUJ-hwVuIBQ

真係由上而下都一樣咁爛
成間球會職員炒哂佢重建啦
肥安係想買Isco打電話比佩雷斯
之後比佩雷斯叫佢直接黎教wo
摩佬明槍 佢唔用會直接屌
你睇佢果陣用麥湯掉普巴去後備
諗住攞馬去換比列錫
安67唔係皇馬即叫即到咩?幾時敗走
而我覺得球隊最大嘅問題就係少咗一份決心

又輸自己
#東山再起
#救心
我幾鍾意睇阿Nic發爛渣

btw Felix幾好笑
笑位係妓走去笑Kane無冠
但至少人地仲爭緊歐聯冠軍
所以體嘢得高生忍到佢
咁都有得講
佢係俾鍠挖角喎
咁都敗走

肥安精通限米煮限飯之道
唔會同老細嘈
有咩煮咩
我覺得肥安先係世一教頭

聽聞曼巿有隊波想換教頭
唔知肥安有無興趣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞