[迎接高雲地利20射] 曼聯終極FF轉會吹水區 [2676]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
卡膠拍費查嗰期 08定09年最癲 搶波防守費查一個搞掂 卡膠專心造波派牌後上
❗️ Casemiro: "When everything was done with Man United, I entered Ancelotti’s office... he started crying".

"He told me: ‘Case, I don’t know... I just want you to know that I love you! I didn’t want you to leave".

"It was the only moment where I doubted leaving Real Madrid".
Rodri
佢好似有踢過U隊
數錢數到失眠
睇返以家般奴啲傳波
對比返而家?
Mainoo比我感覺似卡膠
我地就差一個費查
全盛米路就得,而且更勁,但佢老啦
麥湯又唔及當年費查
呢隊野上次友賽係度亂吠我就麻麻地
坦狗教多季咪岩
邊到似卡膠
又唔派牌又冇長傳
角色相對似啦
佢用波好過卡
派牌同長傳就睇嚟緊點啦
佢同樣需要類似費查既搶截型防中同佢夾
如果冇其他好選擇,留坦克可能真係冇選擇下既選擇
佢既臨場調動真係致命傷,攪到好易尾段被追和反cup
同埋留佢要有個前題,就係要打返傳控,唔要今季既transition
我都係睇netflix套記錄片先有留意下,友賽我哋個龍都係冇心衝埋去,搞到人哋當家球員mullin爆肺,只可以講唔好彩
我覺得唔會行返由後場build up 傳控嘅踢法,如果重係佢教應該都係買人換代為主,sir占個團隊應該會管理買賣球員
卡膠加scholes ok
scholes加giggs先唔掂
拿鳩蛇有性格
MAN UTD | Erik Ten Hag expects Harry Maguire, Scott McTominay and Antony to be fit for Wembley on Sunday.

He also confirmed that Alejandro Garnacho has apologised for liking Mark Goldbridge's critical tweets.

#FPL | #MUFC 👹
拜個位咁難坐
去教國家隊仲好
Dortmund paid a "significant" loan bonus for Jadon Sancho after they qualified for the Champions League semi-finals. Another will be unlocked if they eliminate PSG. The initial loan amount is €3.5M, with a maximum bonus of €4M.

[via Tyrone Marshall, MEN]
📥@Manchester_Utdfc
聯賽冠軍老奉要拎
歐戰打得差少少就即雞
但應該都好過教成人迪士尼
笑左
你係咁清楚
就哈唔會講初頭嘅Carrick 係09-10果季
坦狗又然 果斷止蝕
佢以家定位似8同6號之間又唔係b2b
偏進攻但係唔入禁區 淨係係中場做下駁腳
希望坦克唔好玩壞佢搞到變左麥湯咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞