[迎接高雲地利20射] 曼聯終極FF轉會吹水區 [2676]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
重返
施丹年年都傳 今年都不例外
拖舟prefer我地 最後會去教法國
想教英軍,南閘過嚟
會,不如叫派飯帶埋佢班PR直播三顧草廬去請拖舟出山。
60m welcome FDJ
施丹老婆都唔鐘意英國,邊有可能黎
呢條友咩料到
又係食鏝廚餘
We are pleased to announce the appointment of Jason Wilcox as our new Technical Director.
心水清 其實果期開始係442 沒落 多數都3個中場中
2個點夠3個人控個中場
仲要 條中場線係2個30幾歲有份 GIGGS SCHOLES
同埋係曼聯 D前鋒 太頂 只能出442
ROONEY TEVEZ 貝碧 C朗(後面2個就唔多防守既)

加住2個老野 你唔係勁到KANTE ESSIEN MAKELELE 果隻LV 個中場防守 實穿硬 費SIR 勁在可以放棄成條中場控球 咁岩3個 D長傳 轉守為攻 都夠出色 同埋 前面D人 真係夠快 成日屈CARRICK 搞到曼聯失中場 真係鄧佢唔抵
唔似你喎雲迪克
唔講紀律
我真係唔覺得佢係多打得好
傳係本身球會同利傾好哂
但Wilcox一心想黎,可能搞到聖人收小左錢
Welcome Zidane
施舟最大優點係佢係非洲人
唔會俾傻福blm
企開啲啦
如果小豬唔喺拜仁擔任職務
不如幫曼聯做嘢啦
佢去到09-10 姐係你講打Bayern果季
已經29歲

點樣後生? 係factual 記錯嘅問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞