[迎接高雲地利20射] 曼聯終極FF轉會吹水區 [2676]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
冇咗史高斯先真正解放佢
所以老費哂左好多攻中
KAGAWA其實佢都唔係好識用
肥安比佢用到變防中
唔使一嚟就鬧人癡線
邊有去到好撚勁
只係成咗才
肥安自己唔潔身自愛怪得邊個
般奴如果生係果個年代比阿sir 用應該成就會更高
Work rage 高 唔識傷 8號位 係啲威士忌傳球應該比阿Sir屌到喊
肥安fit 果陣啲傳波好有靈性 重有番後拎波再向前突破一段
識喺中路突破呢樣嘢都唔知幾耐無喺曼聯睇到
所以好多大炒對手既比賽都有肥安份,用個大屎忽得身位,然後直接係中路帶波爆一段上去再直線
但打攻中唔識入波
記憶中佢第一球等左一排
得罪講句

Fit 既肥安啲傳波列基美級 不過真係好少會fit
當年佢想要細哨,會唔會比個細哨佢都唔識用
佢射門真係好差,但FIT既佢真係帶動到隊波既進攻,衰在成日FIT完無耐就受傷,然後好返又要操一排先有返狀態,無限LOOP
佢有一期同聰明彈彈波好撚出色
個期歐聯決賽輸完比巴塞,費蛇有意學巴塞個套玩控傳,社區盾反勝鏝城已經開始睇到彈彈波,直到聯賽慘敗1:6比鏝城後先改返傳統踢法,仲搵返史高斯出山,即刻拋離鏝城好多分,係最後階段連失咁多分先比鏝城經典絕殺囉左第一次英超冠軍
死侍對域斯咸好似夠哂分上英甲
但宜家就係冇人曉打爆佢個頭
佢D傳波成日都勁大力唔識收
如果堅持落去可能對曼將來條路會好走好多… 不過老人家想臨退前衝多幾個冠軍 都理解
路線同諗法係正確 但力度掌握就差咁皮
果陣我個FD成日叫佢去"的"雞蛋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞