[迎接高雲地利20射] 曼聯終極FF轉會吹水區 [2676]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
曼城喺歐聯8強互射12碼出局,宴客嘅貝拿度施華慘成罪人,不過唔少人認為真正罪魁禍首,其實係一名「玩嘢」嘅曼城球迷,佢因為霸住個波唔肯交還,令貝拿度施華操刀前呆等40秒,影響佢射門質素,而該「玩嘢球迷」就成為全球曼城粉絲聲討目標。

曼城喺第1輪12碼本來領先,莫迪歷射失後輪到貝拿度施華操刀,莫迪歷返中圈前一腳將個波抽上看台,不過一位着住曼城波衫嘅球迷,唔知點解一直唔肯交返個波出嚟,貝拿度施華等待期間攤大雙手表現唔耐煩,球證亦曾要求拎第2個波出嚟,擾攘咗近40秒先拎返個波嚟射,結果貝拿度施華射中間被盧連接實。

以貝拿度施華嘅技術,呢球12碼處理明顯水準之下,為英國電視台評述嘅尼史葛表示:「呢件事會令施華分心同失去節奏,你平時會練12碼嘅規律、技術同助跑,但個波去咗看台真係冇得準備。」里奧費迪南亦附和:「40秒聽落唔係好耐,但身處嗰個環境其實係好長時間,你會諗要唔要改變射法?改變角度?最後佢射出一個冇力嘅波。」

賽後網上大批曼城球迷聲討該名「玩嘢球迷」,直指佢係曼城歐聯出局嘅罪魁禍首。
摩佬最後有同小豬道歉
歐聯附加賽片個助攻俾hehe
係膝傷搞唔掂
仲有嗰陣佢養傷時去咗第度睇伊雲奴域比賽
冇留喺曼市
令到有球迷不滿
佢同Carrick果季都係踢一場傷兩場咁
留都用唔到
鏝個班小朋友勝利球迷啦
聽左小豬個訪問,
佢暗示係摩佬再上面既人唔畀佢入一隊更衣室
但梅狗一開頭係講摩佬要求
想知踢嗰幾場
般狗失左幾多
好難講
識做嘅細會/要幫老細食死貓
而一啲好老細亦會幫啲細食啲佢食得起嘅死貓
我覺得摩佬小豬單野似誤會多
如果真係摩佬玩政治 以佢性格點會同小豬道歉
原來輸佢 般>>>>佢了
摩佬要玩政治應該唔會唔公開咁玩?
今晚體嘢高山唔係做曼聯宗教節目特登讓路比阿妓,變咗阿妓哭波喪時段,唔知Nic哥會唔會老羞成怒屌網友
為何愛你不到
Nic: 摺撚左佢啦
曼啲波同內容講到口臭
用返同一邏輯,阿妓次次都臨尾崩盤啲內容都講到口臭
好似都幾個踢拜仁既都係曼迷
睇佢老婆比賽姐
搵人挑機屌鳩Kai
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞