[迎接高雲地利20射] 曼聯終極FF轉會吹水區 [2676]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
華西係傳統體能好速度快大隻爆落底既翼wor
依家已經好少呢種翼
BB油
長遠Technical Director應該管埋一隊買人,唔止青訓
起碼今年暑假有個正常人搞買賣球員先
再宏觀搞結構野就要等ashworth
睇u18青訓唔差
係一隊訓練戰術買賣醫療出撚哂事
而家閘要invert 入中路用波,華西未必得
U18呢兩三年又攞fa cup又north champions 其實唔算太失禮?
https://twitter.com/Ankaman616/status/1781378206525792662?t=9oBjmoNYsEcIV8_ssJK3cg&s=19

原來新technical Director會搞埋訓練
希望幫到手少d 人傷
有祖同齡黎講唔算死去下話
真 有祖比起福已經肯配合得多 偶爾幾腳cross傳中都好靚
其實隊醫大負責好多
知不知過去十個月裡
早2,3年執過個青訓系統,最勁係啱啱u18嗰啲同OO,你話呢2,3年上1隊嗰啲唔係好勁嗰批
記得華西有場客串踢中場BOX TO BOX勁到痴線 (好似係對愛華頓),果場球隊有波在腳時又會識拉邊駁腳 ,BALL WINNING又勁
華西拉到邊帶波上前隻SKILLSET,有D似蝗個隻VALVERDE,又係踢到中場,右翼同右閘
唔知懶仔會係咩水平呢
果時見佢件衫長期逼爆衫咁
華西fit 嗰期既速度體能對抗性同技術今時今日一樣照用到,當年佢夠出名得右腳啲人一樣比佢爆,不過今時今日可能會比人安排咗踢左面要佢cut 大位射

我覺得華西最正既地方係佢態度同對戰術執行能力,出黎踢咩位都出盡力。蘭尼難聽啲講只係以前既福仔,勁同唔勁落差好大 同埋好撚易傷
華維迪波底技術好好多
華西波牛一隻
福哥雖然狀態安定度低,十分標忽,值佢狀態好時真係可以一個打哂成條邊路
有速度,有盤扭,有遠射,仲要無記錯左右腳都唔差,不過有時會有少少獨食
佢狀態好時屌打哂依家陣中任何一隻翼啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞