[迎接高雲地利20射] 曼聯終極FF轉會吹水區 [2676]

1001 回覆
3 Like 18 Dislike
下場對富臨好難輸啦
4罐未
#TomorrowIsABetterDay
超高水平👏🏻👏🏻👏🏻

呢兩回合鏝鍠大戰水準係係高到不得了,真正歐洲巔峰之戰!一路睇一路讚兩隊嘅表現,竟然有球隊可以守到鏝城,又竟然有球隊可以㩒住鍠狂攻!最後鬥到12碼分勝負又再一次睇到鍠馬嘅心理質素有幾強勁!

讚嘆其他球隊嘅同時,不禁都會慨嘆吓現時嘅利記真係同呢啲歐洲頂級勁旅喺級數上有所距離,不過喺Jürgen年代呢8年入面,我地有幸成為鏝鍠嘅其中一隊最強對手都算係令人自豪嘅事!

#LFC #利撚英移 #YNWA #UCL #ManchesterCity #RealMadrid #歐洲最強 #Respect

強行雙嬌
馬賽仲打緊
佢哋得一個英超都話自己皇朝啦
我都睇到好攰😞

成場比過左頭10分鐘之後基本上都係垃圾,球員嘅精神面貌完全俾唔到人一樣想贏嘅感覺,原本以為換人會有plan b出黎衝一段,結果原來係全無章法地亂上加亂。

球隊上下都好似完全迷失左一樣,成條中場lost左、Mo lost左、連爸爸都lost左…..

喺球季尾段頻密嘅賽程底下,我哋好難期望球隊可以點樣喺時間內作出調整,我相信球迷們調整自己對球隊嘅期望似乎更加實際…….

最後恭喜亞特蘭大!你哋表現得好出色!希望你哋喺歐霸路上越戰越勇!

#LFC #利撚英移 #YNWA #EuropaLeague #ATALIV #Mentality #Totallygetlost

Lost左
一切由昆沙果腳高章波開始⋯

真心唔想咁諗 但事實上係咁
比49000 搞串個party
真心衰on9

一日最衰都係曼聯!
自從個閪page抽我哋水抽到出局後就未好過
宜家輸曼聯唔係輸自己了
天使missed
迪馬狗
迪馬靚射
迪馬狗
迪馬狗
馬賽炒未
捉晒路
啲葡狗十二碼
A華
互射12碼有冇門線技術睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞