Pokemon GO (64) 遊戲畫面全面翻新 角色造型慘不忍睹

574 回覆
2 Like 1 Dislike
我個到第一日隻4星蛋已經無人打
聽日朝早十點開始 孵蛋減半

2km變1km,buddy送禮疏爽左,好快夠32分變雙心。
然後孵一堆垃圾出黎
勁敵週
香港時間2024年5月4日上午10時至2024年5月9日晚上8時正。

活動內容:
-活動獎勵加碼內容
旋轉道館轉盤可獲得10倍XP
成功捕獲精靈時獲得的糖果加倍
遇見閃光版「貓鼬斬」、「飯匙蛇」、「投摔鬼」、「打擊鬼」、「熔蟻獸」、「鐵蟻」的機率提高!

-下列精靈在地圖上出現的機率會提高。
穿山鼠(阿羅拉的樣子)*、猴怪*、蚊香蝌蚪*、腕力*、天蠍*、拉魯拉絲*
玩家還有機會遇見下列精靈!
大舌頭*、泥巴魚(伽勒爾的樣子)*

除了以上的精靈,活動期間玩家還有機會遇見下列精靈!

5月4日上午10時至5月6日上午10時正:
貓鼬斬*、飯匙蛇*

5月6日上午10時至5月8日上午10時正:
投摔鬼*、打擊鬼*

5月8日上午10時至5月9日晚上8時正:
熔蟻獸*、鐵蟻*
* 運氣好的話,還有機會遇見閃光版精靈喔!

-下列精靈將於團體戰中出現。
一星團體戰:猴怪*、熊寶寶*、小山豬*、心鱗寶
三星團體戰:
5月4日上午10時至5月6日上午10時正:
貓鼬斬*、飯匙蛇*

5月6日上午10時至5月8日上午10時正:
投摔鬼*、打擊鬼*

5月8日上午10時至5月9日晚上8時正:
熔蟻獸*、鐵蟻*

-只要完成活動限定田野任務,即可遇見下列精靈!

穿山鼠(阿羅拉的樣子)*、猴怪*、蚊香蝌蚪*、大舌頭*、天蠍*、拉魯拉絲*、泥巴魚(伽勒爾的樣子)*

-限時任務

活動主題限時任務將於活動期間登場。
完成限時任務即可獲得XP、神奇糖果、一般招式學習器及與活動主題精靈相遇的機會。

GO對戰週末
香港時間2024年5月4日0時0分至2024年5月5日晚上11時59分

-活動獎勵加碼內容
在對戰中獲勝時可獲得的星塵增加為4倍(不包括每組對戰結束時的獎勵)。
每天於香港時間0時0分至晚上11時59分期間可參加的對戰賽事從原本的5組增加為20組,共計100場對戰。
免費的對戰主題限時任務即將登場,獎勵包含換裝道具「哈拉涼鞋」。

-付費解鎖限時任務
只要1美元 (或是當地貨幣等值金額),就能參與活動限定的限時任務。
完成限時任務即可獲得星塵、1個星星碎片、3顆神奇糖果,及3顆神奇糖果XL!

-Pokestop選秀會
屌你老母臭屄
我家陣game都唔想開
唔想望住本身個靚女變到家陣骨架又大,又小兒麻痺嘅角色
屌你老母
我識既人 連我自己 全部變哂肥婆 肥佬

咁會無咁嬲
Pokemon Go官方公佈,蒂安希將會透過免費特殊任務向全球玩家開放!

免費特殊任務:粉紅光輝

特殊任務「粉紅光輝」將在香港時間2024年5月1日上午10時起免費開放給所有玩家!完成特殊任務的玩家將能與幻之精靈「蒂安希」相遇。

* 此特殊任務沒有期限,你可以隨自己的步調完成!
* 如果你已經參與過「Pokémon GO Fest 2023」限定特殊任務,完成這項全新特殊任務後,就只會獲得「蒂安希糖果」。

「蒂安希」主題活動限定田野任務

香港時間2024年5月1日0時0分至2024年5月3日晚上11時59分

-活動限定田野任務及獎勵

旋轉Pokestop,即可獲得與活動主題相關的田野任務。完成任務就能獲得「蒂安希」超級能量以及和「小碎鑽」相遇的機會!

睇黎又係一次公關災難無得拎多隻 爛IV就係爛IV
Mega 波士可多拉? 呢隻應該麻麻地受觀迎

搵路卡利亞打好過
做一堆濕鳩任攞糖
每年都係 唔係第一次 一早就知
畀錢只係提早攞
30分鐘一次就得
大概個幾兩個鐘就雙心
終於出鐵蟻,等左成年
除左路卡利歐,仲有阿羅拉格拉格拉
如果佢出返暗影就好,我隊pvp就完美
熔蟻獸同鐵蟻最初出果陣嘅地區限定係調轉
之前亦有過活動係全球開放
幾時先有大隻牛捉啊
我都係差呢隻就齊 kanto 圖鑑
熔蟻獸 ?
周不時都會見到一隻半隻喎

反而 飯匙蛇 同埋 鐵蟻 我就真係未見過
呢兩隻地區限定
原來係咁
咁要趁o個幾日捉下
好耐之前未退GAME有見過飯匙蛇
而家成個港島區得一場路卡,仲要係hku果度
有路卡打?幾時開始
4月25日
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞