Pokemon GO (64) 遊戲畫面全面翻新 角色造型慘不忍睹

571 回覆
2 Like 1 Dislike
大家可以認住呢間野
佢 d client d game 都可能會變到怪怪地
而家好多歐美遊戲大廠都比呢班woke撚玩殘
今朝先走咗隻shiny 皮皮
第一日就拆開佢剪走條線唔俾佢震
我完全無信心自己拆開佢 即使有片睇住都
終於儲夠296 XL糖
有冇人捉到海地鼠
見過幾次
近海見到幾隻
因為太震,唔拆唔得
係河附近見過幾次
岩岩facebook官方pokemon go 有段片
睇黎之前要課金個隻蒂安希有機會呢排出
係既話就正 超進化圖鑑唔洗有個窿係到
見到有 comment 話要回水
我幫你拆
我隻兩星想回了
希望係閃
早買早享受
有傳聞go fest第二日會有合體團戰,打完有得捉日月神,希望係真
今日有活動?明明無食寶芬 但有雙心
雙心係唔洗活動同食寶芬都有
你只要keep住玩搞到隻野高潮都會有雙心
原來係咁
無錯
飽緊個時都照摸佢/同佢鳩影相/見到火箭隊就帶埋佢入去打
狂玩佢就會變孖心 但你要keep住都好煩
差唔多每10分鐘要理佢一次要同佢有互動(影相/摸)
同細個玩電子雞差唔多
睇巴哈好似係30分鐘冷卻一次
《寶可夢GO》Niantic 作死後悔了 表示 正在嚴肅處理人設問題
https://m.gameapps.hk/news/60621/pokemon-go?fbclid=IwZXh0bgNhZW0BMQABHU2lhk2EWOLFfJTCXwdFfdu8uGHiYZM0qidsvH9vGwfA5HAoy8ukPAEJOQ_aem_ATn9rHNE1hJgCbY1v-yvhNxbctqYDX2mHLsggPpKywD-CVdyN6EeT3M9QGxGxnjuipE

取消性別 有體型揀唔係問題
你新出整得樣衰我最多唔用
無得比人用返舊個樣真係搞唔撚掂

最慘係改左版之後我對膝上襪著唔撚返仆佢個街
我之前追返d寵上四心
條餵食bar一跌左兩格可以餵佢就即刻餵連摸/影相
咁樣做有時唔得閒跌返落單心都易d上返孖心
但咁樣日日玩會好累 追左幾隻就算數
今期raid好正
1星有黏黏寶 3星有路卡
唔洗下下等人打 自己開得波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞