Pokemon GO (64) 遊戲畫面全面翻新 角色造型慘不忍睹

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
你可以用返單手,慢 d o者
https://www.youtube.com/watch?v=2i3AyrJKVgY&ab_channel=%E9%80%BC%E5%91%BF

不過缺點打道館.團體戰出唔到招,要重開GAME
呢個屋企擺低先得, 出街應該做唔到?
出街都得
next Season’s Community Days!

Sunday, June 9, 2024
Saturday, June 22, 2024 (Community Day Classic)
Sunday, July 21, 2024
Saturday, August 31, 2024
3個日子都好敏感
睇番日歷同個年一樣
反送中社群日
唔見人社群日
打死人社群日
跟埋圖鑑編號嘅話8月社群日主角唔通係佢?
最記得當年721係水躍魚社群日
如果係佢好玩,PVP本身好好用
但我傾向係五六世代既

出咗好撚多次喇, 又唔係冇其他, 唔撚好再俾大舌頭啦好嗎
下次洗遷怒要等到8月
對唔住囉,但大舌頭易孵易捉易練呀
冇玩幾年, 幾日前單返嚟玩, 想問遷怒有咩用/特別 ?
另外想問會唔會有咩地方捉迷你龍? 任務嗰隻鏟錯咗
黑魯加未進化仲有冇得捉?
齊齊出街玩GO
捉暗影精靈會預設遷怒為技能
到左火箭兵團入侵活動時,可以用特殊技能券洗走遷怒,換返正常技能。

遷怒係冇用仲阻礙你用暗影精靈
暗影精靈比一般高20%攻,但防-20%
話說有人hack backdoor資料
見到有朱紫雙神、破空焰、猛雷鼓、悖論種
唔知幾時會出,因為海豚俠、仆斬將軍都已經有資料
即係到可以兩招都會係普通技既暗影精靈?
GEN9 即將成為公廁
係,兩招大招
返到你問題,迷你龍今季非常設野生,要打龍屬火箭兵團
睇下季會唔會出。而戴魯比一樣冇野生住,要打惡屬性火箭兵團
唔該哂
我1500上到2750
Catch Cup冇精靈,第一日勉強組咗隊,試咗3set唔對路就停咗手
禿鷹娜嗰幾日淨係得強風一個天氣,明明一滴風都冇
成季打Rocket Team都打唔到一隻好嘅Feraligatr/Empoleon/Gligar
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞