Pokemon GO (64) 遊戲畫面全面翻新 角色造型慘不忍睹

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
有固定塔霸 一日有30幣已經好好
踢2個gym收2coins, 擺喺出面嗰隻32coins......
1幣薰香記得買
琴晚道具同精靈都加大咗50 ( 400/500 ) 唔用既道具基本我都del但依然都好易爆.....
未捉到閃
但捉到#2 1500GL 堅果啞鈴
Incense day定ballbreaking day
隻隻都綠圈Excellent/Great爆一次咁滯
1個香薰淨係中得一隻鐵球,CP200,iv 15-1-11。諗緊一陣買唔買1個香薰搵小磁怪
搵笨活動

用完1金煙之後88
好難遇到閃
鐵球出現數量比我預期低,我遇到百合根仲多過鐵球。行開咗香薰行咗6~7分鐘先第一隻。屌佢老母,隻仆街蘭螳花遮鳩咗隻鐵球,捉撚完隻仆街蘭鯊花出返去就唔撚見咗......
有冇人會開埋呢次16~1700?
都係慳返,買支汽水好撚過

完場,開足6粒鐘香,一閃
唔小心開左每日薰香 浪費左半個鐘
點知誤打誤撞見到兩隻急凍鳥
但兩隻都一球走左
原來唔係黎安慰我 係嘲諷
行足6個鐘最後只係見到一隻閃
散步香都有shiny boost,所以唔算浪費
原來會增加閃既機會?
但係散步香除左草鋼 其他出既都係隨機怪
個半個鐘幾乎完全見唔到今次既活動怪
過往來看薰香日的色違機率不高,
可能1.6%~2%,
另外因為有其他草、鋼寶可夢也會被薰到,
種子鐵球的出現機率可能只佔35~50%,
一般的薰香也是要移動才會比較容易出怪,
沒有移動大概5分鐘才薰出一隻,
總結來說,
可能要做好在外面走2、3小時也沒有色違的準備。
頭先好奇台仔嗰邊情況就上咗去巴哈睇......
1個香薰捉到1閃既我都係知足常樂算......
散步香係吸唔到其他活動怪,但吸出嚟嘅主角仍然係shiny boost

得一隻 搵笨柒 放煙引10隻出得3隻鐵球
一隻3星都捉唔到
下次薰香活動都係唔好咁大期望
無打PVP 無追過

我呢隻..."軟果啞鈴" ....
我住新界鄉村地方,日日 50 coins的
正啦
wtf隻色咩事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞