Pokemon GO (64) 遊戲畫面全面翻新 角色造型慘不忍睹

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
話時話,今次$1香薰個icon好似係紅色,俾錢買好似係綠色,唔知有冇關係呢......
一般情況下無活動 香係綠色

同活動有關 加時/加閃/某類up 就會橙紅色
爽啦,每兩日就賺$8,1個月就賺/慳到$120.....
梗係唔爽
位置偏僻,人生用咗大量時間喺交通上
我寧願搬出市區課金算
原來是咁的。
去gym轉圈會送一張團體入場劵,道具說明係每日可以攞一張,但我今日打咗3場,次序係水君~赤面龍~水君,打完再轉圈就冇再送。如果我唔係打水君而去打其他唔同既精靈,會唔會可以轉多張出嚟.....?
因為今季可以轉到兩次橙飛 去到6月1日早上10點
每季都有唔同活動主題
你禁 調查
今天
現正舉辦中
有寫
唔該兩位......

竟然.........
睇住幾個退休年紀以上既阿伯踢人館真開心,而我........
最大問題,唔係我自己一個,而係我同佢哋唔同色........
打塔難 守塔仲難不如留意下屋企附近轉色規律 準時攝位

頭先喺出面zip到個
因為我係行去2個站捉,有啲難睇到......
你唔係好多時間嘅話就唔好咁上心同啲阿伯爭道館
我比較鍾意zip位,一定唔會同佢哋爭,三個人五部機.....
過往只係對戰日先打pvp
聽連登仔講打多啲好呀,賺道具星塵,所以今季開始打返
開頭都幾好,到依家16-18級就開始唔掂,今日最後連輸5場

最深刻感受就係草系有用時好有用,但好多時又變咗負累,GL UL分別用緊草蛇同奇異花,想轉走佢地了

有冇咩網可以入2隻精靈然後推薦第3隻比我
推薦下季min play上20級先
出左分先慢慢打
大佬
話說pvp有冇出過竹蘭pose
無出過
無 丹帝就有
每日 25 場
你 keep 住

4/5
0/5
4/5
0/5
4/5

咁打,就一定可以 20LV + 一大堆獎勵
(星塵,rare 糖,捉寵,tm...)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞