Pokemon GO (64) 遊戲畫面全面翻新 角色造型慘不忍睹

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
兩隻4倍弱鋼咁癲
第一點唔太明 利申我一隻mega 都無 亦唔知點mega
另外想問下而家有無方法快啲打到30隻鬼同惡進棄世 我無朋友玩轉俾我打
見到empoleon係中間直接top left
同隊長 布蘭雪打 大師聯盟 打到巨金怪之後quit 一直重覆打30次
新手想請教下小隊排位第二同第三有咩分別?我以為淨係得企頭係緊要?
thanks too
睇打法
有時起手草系被火屬剋,而你有一隻水屬,唔好換上去住,換個中性又勁既(格、飛行、惡等等),以防對面Bait你

有啲人鍾意前面引曬你既盾,第三隻就出啲又快又痛既寵一穿三。有啲就打平衡

而我就係前者
都係睇打法 無話邊隻緊要
主流咪 abb / aba / abc team
我呢個咪abb team
bb weak to steel
隻a 盡量cover bb既弱點
冇 要換角嘅話唔好撳錯就得
亦可以揾啱屬性嘅火箭隊手下,打完頭兩隻後quit,重複15次
呢個要夠多藥水
打隊長唔洗藥水
咪係
進隻 pokemon o者
唔使當做 raid day 咁大陣仗呀
隻嘢暫時冇乜實戰價值
佛系升佢算啦
掟波飛到勁遠有冇解決方法
熄native refresh rate
如果唔想就on完再off vr
GL#2 UL#27 ML#52
咁都無實戰價值
人地可能淨係玩 PVE 呢
1. 想mega進化你首先要打左mega raid先
2. 打完之後你就可以開圖鑑同埋得到mega能量,用mega能量去mega進化果隻小精靈。
3. 隻小精靈第一次mega進化要用200能量。之後再進化需要既能量會變成40,隨住休息時間過去,需要既能量會慢慢遞減至第7日既0。
4. mega進化等級就好似好友等級,進化一次升一次,一日只可以升一次。
5. mega lv0>1進化1次,lv1>2就6次,lv2>3就23次。總共進化30次,最快30日就會到lv3。
6. 每次小精靈mega緊都會增加捕捉相應屬性小精靈既糖
7. lv越高,會送多d糖同exp,需要既進化能量同休息時間都會減少。去到最高lv時休息3日就可以免費進化。lv2休息5日。
飛行調查日 5月11日 14:00 -17:00
透過田野調查遇見異色精靈的機率將會提高

部分mega能量可以從田野調查獲得
關都御三家,大比鳥同大針蜂係固定有, 某d活動會有其他寵嘅mega能量
大針蜂mega能量有機會轉stop/gym得到
呢隻好罕有?
好似之前出到隻閃不過好廢
打rank一堆棄世猴,我要用毒骷娃格硬打
3隻伽勒爾三聖鳥都係倉管 無咩特別出眾之處
捉到都係當開圖算 絕對唔推薦用大師球捉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞