Pokemon GO (64) 遊戲畫面全面翻新 角色造型慘不忍睹

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
理論上係傷害&受到傷害一齊+20%
暗影唔影響CMP
我都係用大舌頭、骨紋巨聲鱷、大力蛙衝分
小鋸鱷我好彩有隻對戰96%,打飛行完全冇捉到天蠍咁滯
大舌頭上季練咗隻,捉唔到10/15/14唔想特登練多隻
我個問題係catch cup冇一隻可以打Gligar
今季衰到暗影冇一隻係500名以內,可憐下我俾隻好體質嘅暗影烏波/波波我都好
上巴哈見人教啲filter keyword, 有啲filter 出嚟係for 換大糖
想問咩係換大糖
另外大家有咩keyword 推薦for 整理poke box
大糖係XL Candy
31 lv之後開放
可以幫精靈升到上限50lv
Great league同ultra league 部份霸主都有呢個培育要求
Master league就係一定要上50甚至51lv先唔會輸體質

0-1attack&3-4defense&3-4hp
我自己用開呢個搵PvP potential 精靈

age0&!shadow&!4*&!shiny&!favorite&!legendary
同埋會用呢個transfer走嗰日唔要嘅精靈
聚焦時刻 5月21日 18:00-19:00

捕捉小精靈獲得的星星沙子加倍
我有隻攻滿防2/3血接近滿既烏波

回鍋第一隻
好耐冇玩,想問個低能問題。我見道館有超級鯉魚龍,想問打完之後係俾一隻超級鯉魚龍定係俾佢既Mega石我?
只係試過一次,冇人打得我打但唔夠佢打.....
呢啲類型既問題上網會唔會搵到答案?
出普通鯉魚龍同mega石
感謝
落雨
都唔知去邊度捉好
天光落就阻住我捉嘢。
凌晨/夜晨落就阻撚住賺$
前晚就係因為落狗屎仲要鳩咁撚大風,有把大遮都走唔撚到,困鳩住我喺橋底一個角落仔避雨,個位得一個身位咁撚大,企成半粒鐘先走到, C9LS
想問嗰隻好撚大隻既鯨魚仲有冇得捉?脫坑前一直都好想要但捉嚟捉去都係低iv。如果唔戒意交換都ok㗎
呢排好似冇o左佢
上個 season 都幾多下

雖說冇乜用......
有冇ching去過海港城捉? 你問一問令我諗起圓方,不)幾年冇玩唔知嗰度好唔好景呢
海港城 好咩 ?

圓方 都好似唔錯
上次經過見到好多 pokestop
又夠大咁
就係冇試過
停就早啦,去唔到星際隻化飛
唉,可能都係樓下行個圈算
個人病病地
唔想去太遠

又落返雨,停12分鐘,多謝哂
我都係附近商場捉下算
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞