Pokemon GO (64) 遊戲畫面全面翻新 角色造型慘不忍睹

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
拎黎打大師, 同屬咪操住一隻先
蓋歐差大糖同開技
水君岩岩捉但有愛
原來講緊 PVP
咁當我冇講過
水君升到盡CP都未夠3400
體質差異唔夠玩
蓋攻14會輸CMP
所以兩隻都唔好升
下下冇100就唔升咁唔洗打
而家hea 玩行開行埋捉幾隻, 又冇得飛邊有咁易 100 呀
打大師點都要有15攻 呢個好重要
遇mirror 會好蝕

無真係唔建議哂塵
有100果啲好似惡食咁cp好低又話唔岩打
我贏兩場搏拎糖, 打到20層收工嫁啦唔係你地攻頂
20層收工嘅話你帶啲廢寵慢慢打遲早都會上到
乜而家人人都一隻0攻15防15血棄世猴呀?
升 20 rank 好易
打咩 league 都得

你想贏 ? 首先要輸

(參考:https://www.reddit.com/r/pokemongo/comments/11efhdj/my_results_from_tanking_this_season_this_is_too/ )
遲 d 應該仲多
呢幾日周圍都係 mankey
都係hea玩, 55-60%升左上去, 而家都係贏兩場搏糖, 之後掛機
不嬲都係跳app做其他野/掛機嫁啦
又唔係新game 邊得閒打足咁多場
頂 原來係mankey升上去
我一直以為棄世猴係阿羅拉版本
博士可唔可以俾返啲mankey我
下 ?
之前棄世猴出o個陣
你唔覺眼人人都 set o左隻 mankey 做 buddy 咩

早幾日 field research 捉到隻 100 iv
而家排緊隊等做我 buddy
係幾時出棄世猴 我唔知
我差唔多3月先玩返
本身無睇到咁後代既pokemon動畫
所以唔知
hea 玩由佢, 又唔會課, 同埋邊有咁多時間捉, 仲未計香港塔又小
捉咗幾隻暗影水君解到隻100已經收貨啦
早排去大阪旅行, 見到難波基本上放題又秒20人
我大把寵因為冇100唔升
等到執都未有
最近果兩隻100都係超夢同利基亞, 仲要係暗影解返黎
新手回鍋想問下我有隻火爆想進做棄世 未進用特殊卷洗招 點解唔可以揀洗做乜招 睇YouTube 發覺有得揀 係咪要用厲害?
點解洗唔到暗影球
謝巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞