統神YouTube頻道被正式移除 台媒翻查條款恐代表被「鎖臉」不能規避處分!

543 回覆
203 Like 7 Dislike
佢真係幾屈 啲對手一個個唔係衰自爆就俾佢完爆
反而佢越做越有
你意思係條撚樣係主角?
咁Faker個類叫乜野?
點解冇ban到 拜登
(刑不上總統
youtube未出 @username 之前一直都係用channel id
所以睇UCmJwfvC-1omeZ_31Cb6vawA 就得
你用@username 出404就應該係因為個channel被ban 所以個@username冇咗咪404
統神會唔會同張智恒做同一樣野
掟個qr曲出來做乞兒
點算 你咁柒 無人幫到你⋯⋯⋯
不要笑,不要笑,不要笑!
佢啲fans年齡層太低
影響分分鐘大過真係做嗰啲
轉台過twitch 囉
有人係youtube教人點roll草添
你叫youtube ban佢啊嘛
你好

撚柒
問題呢啲人依然會賺到好撚多錢
互聯網時代最大獲就係多咗呢啲on9搵錢渠道
女人就賣J圖,完全唔駛內涵,靚女,大波就得
Toyz/馬車/kenny呢啲就做出位野

成個風氣根本就唔鼓勵年輕人打份工
可能你會話個個打工做狗就係好事?
咁又真係未必既,但現今網絡風氣真係同傳統道德觀念差好遠

利申:唔係叫個個人做打工仔冇腦生活,只係而家個道德標準轉到唔知咩係啱咩係錯
開咗直播笑9佢啦
兒童色情wor
你衰咩都好
入到去比人知你衰兒童色情
你都唔洗有好日子過
斷營利個channel 會仲係度
係冇錢收姐
抵死
佢販毒詐賭但佢的確係有好多才能機遇既
你真係反駁隊隊長即係16歲就好好屌15歲364日就唔好屌,係唔係呀統粉
各行各業都有搵到錢嘅人,但唔代表個個人做一定搵到
但我明明記得 之前睇其他被ban既片link 係會寫明停權

例如係咁

而依家統神堆片 只係寫住私人影片
超哥唯一打敗過佢 打到toyz仆街都告唔入
會唔會係被ban前私人咗就會咁
https://vidiq.com/youtube-stats/channel/UCmJwfvC-1omeZ_31Cb6vawA/
入面Latest Published Videos 第3條片
【統神】我對不起大家,我的錯
https://www.youtube.com/watch?v=hO3Q6EM3gL4
由於與這部影片連繫的 YouTube 帳戶已被停權,因此無法播放這部影片。
佢channel比人封尻埋 你邊到禁到佢片list呢?
統粉 加咗播放list?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞