統神YouTube頻道被正式移除 台媒翻查條款恐代表被「鎖臉」不能規避處分!

543 回覆
203 Like 7 Dislike
咁佢喺佢嘅youtube頻道邊條片做過先
有你咪report佢囉
人哋一齊沖涼又冇扑嘢
佢哋有拍片放沖涼片上YouTube先講啦
咁個臭閪又唔生個女出嚟俾隻死肥豬屌
啲戇鳩仔可能覺得要插入埋先有問題
臭蟲論
你up乜撚嘢啊
你叫特首講句我也想幹未成年,之後upload上youtube睇下youyube ban唔ban
https://youtu.be/wnAJb0SucNQ?si=IxVtjp3m6A7iFNLe

睇到呢段片就覺得呢隻人形豬真係CLS,台灣人鍾意睇咁耐都係CLS

但再諗深一層,香港都係出呢多呢d垃圾,都係大把人鍾意睇,好似同佢同類型嘅白卡kenny一樣,支持火警?但無人搞大佢,佢又係繼續咁樣落去
一齊沖涼有乜問題
佢係現實生活咁做
有權有勢點report佢
九唔搭八
咁特首有冇拍片屌未成年之後upload上youtube啊?
Toyz 都會玩完 統神幫咗佢好多
描述犯罪小說1街都係,毒品黑社會1街都係,但係講錯一句說話就會被消失,這就是民主自由
咁佢youtube頻道都冇做過又點report啊
台灣喎
最美麗風景就係淫
個腦9成係做愛
睇完好佩服苗博雅
統神成個智障咁,一啲邏輯同基本語言能力都冇
苗博雅仲可以循循善誘,有條有理
真係情商智商都好高
圍棋:一子錯,滿盤皆落索
其實佢真係好樣衰
點解外型差到咁既人都可以紅到
唔係話your face, your fate既咩
佢Yt講先可以用Yt規則架
公道講句 toyz有道歉
做足門面嘢 雖然好快又衰過
統神衰完仲要死拗 「不就是失言嗎」
呢吓柒呀嘛
屌你老味雞同鴨講
擺明有堆人做佢世界
外國人手ban台邊有ban得咁快手,9成9有超大量檢舉
統神的YouTube頻道遭官方移除,且Twitch(圖奇)頻道的追隨者也直接歸零也遭到停用
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞