統神YouTube頻道被正式移除 台媒翻查條款恐代表被「鎖臉」不能規避處分!

543 回覆
203 Like 7 Dislike
Google一定係綠營
係有兩班人,戀童癖 Vs 反戀童癖
有D野唔可以亂講
例如香港咁好,邊可能有人移民
正呀,肥狗終於收皮
他向來就是那種從小被寵壞。不是發生自己身上,不是很會說換到自己發生就以前說過多少自命清高的風涼話,說得有多爽現在就有多可憐, 一沉百踩 怎麼得罪人就怎麼還回去,希望過了這次學會,一根手指指著人,有4根是指向自己,學會當個人吧。實力不大脾氣倒是大,遇事覺得發脾氣就能解決的溫室長大的小孩,就是被自己粉絲寵壞了,活在眾星拱月的環境下。腦袋不太靈光,還不願意聽人說。
都多大了兒子都有了。不是每件事都可以說,造造效果就能過去的,雖然大家都知道你無能狂怒時是真的爆氣,但有時是搞笑,大家就當你真的做效果這樣笑笑就算了。但這件事 認同半點都不行,你還敢說自己想法,你就繼續說,繼續找理由瀨皮吧 越說越錯,還有是對著自己女兒會有反應,還敢說未成年的沒問題,那你路上被揍也沒問題了,真夠噁心這瀨皮豬。
來! 乾一個 乾杯
洗唔洗開咁多槍
未丫
有啲戇鳩台仔仲喺度講緊民進黨迫害
同埋佢喺youtube上面鳩噏
youtube唔做嘢隨時自己都要咩飛
一定要射晒所有子彈
你唔知對方會唔會做最後反擊
披個v皮呢?
佢自己可唔可以重新係youtube 開一個channel?
真 睇到佢都覺得好煩 同大陸果啲聲大嘩眾取寵既直播主一樣 講野無邏輯
Faker都無佢咁精彩
因為台仔就係呢種taste

btw東森未click入去都知comment一定話Google妖左民進黨錢
勁過deep state
一嗆都唔明呢件死肥佬點解可以喺呢行生存到咁耐

樣衰自大無文化又得罪人多稱呼人少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞