統神YouTube頻道被正式移除 台媒翻查條款恐代表被「鎖臉」不能規避處分!

543 回覆
203 Like 7 Dislike
呢啲台灣垃圾都有今日
抵撚死
佢改名換姓轉埋樣就做唔番以前咁

冇咗名氣知名度由頭做起唔係咁易,佢咁啱食正條電兢直播起飛嘅水升發到圍,而且咁多競爭要做番起係好難,佢又唔靚仔賣唔到色相講嘢又唔叻打機又唔係超勁
喺香港食個飯打個機都要講政治都算,好地地一單台灣youtuber被bam都要拉去政治都算,完全九唔搭八拉去牙超尷尬到仆街都算,仲要柒咗一味死兜
佢咪好彩喺台灣,過一排啲弱智台仔一樣繼續俾錢佢賺。試下同鬼佬講呢啲嘢,等俾永久圍攻封殺
高登連登不孝子既巔峰都係幻想可以當住老母面倒左碗湯
隻人形豬就日日直播當住老母面叫佢死去
到今日先炎上真係奇蹟黎 台灣真係人傑地靈既寶地
佢要怪都怪徐巧芯先啦
統神個觀眾群極度封閉 圍內好撐佢
推個仔出黎開youtube已經可以借屍還魂

toyz到今日都係極少工商雖然佢唔認話係自己想做老闆
統神呢單野由頭到尾都冇真心道歉話 想有返工商可能難話toyz
on9仔到今日都冇真心道歉
仲好意思叫人同佢道歉返轉頭
洗唔洗全台灣都同統神道歉

哪怕統神係話想屌16-18未成年
邊忽唔可以估計統神都鐘意屌埋16歲以下
條友淨係話俾人捉到賠錢就好 擺明係講緊16以下
死肥鳩,準備去7-11同油站打工
港幣黎計每個月一定有六位數字
今次係咪可以見到
真統神 面臨財務危機 被迫兼差打工 辛酸畫面流出
黃子佼呢舖要認統神做契爺啦
明明睇幼幼果個係佢 而家反而變隻肥鳩瀨撚晒嘢 仲要大鑊過始作俑者
拎完冠軍之後 賣毒品 做拆家 對人仆街 食人條女

比人拉撚埋 仲可以食女搵輕鬆錢 GTA咁喎大佬
抵死啦 錯左仲想兜 同統粉一樣
唔知台仔係咪咁鍾意睇小丑
一句收皮系列
你13歲話鍾意13歲同你31歲話鍾意13歲差好遠

明知有記者 有訪問都唔執番好啲個樣
呢啲人真係抵佢一世冇翻身機會
如果佢開完新AC,用另一個名唔露樣直播打機,用變聲器做直播,YouTube 點知係佢?
cp咁敏感,yt都驚俾你連累,直接ban你無煩惱
咁會有觀眾?d人就係想睇佢肥+口臭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞