傻閪UO CEO識唔識做生意,新航線開菲律賓做乜鳩

452 回覆
557 Like 115 Dislike
無地勤
見石垣之前做間代理公司疫情炒晒
舊員工都轉晒工
UO一定唔會出高價請人做
一涉及外國遊客出入境就唔止航空公司問題
賤種賓妹印傭、請果啲我真係屌你老母,搞撚到全香港都係呢啲仆街影響市容
仙台成田結界
俾你直飛新幹線賺咩
航權問題

仲有菲律賓人係香港第一大非華人種族

美國而家又重新扶植菲律賓同由香港撤資

你做生意咁叻你已經坐咗人地ceo個位
HX 之前咪有直飛函館lo 之但係下場係點
飛機唔係淨係for你旅行架
唔通你識咩印老闆
我都唔知 印度同菲律賓升得最勁
唔運人用來運貨都好搵

個個星期日中環幾多飛機貨打箱返鄉下
真,計我話賓妹過嚟係商務出差,應該坐商務倉先合理
石垣海關都冇埋
都唔係,歐洲full cost airline 都會短線行廉航模式,最緊要有航權航點

e.g. 倫敦西北Heathrow 出發唔使去Stansted 搭Ryan air,英國搭鐵由倫敦西去東已經係你張機票價錢,英航係T5開唔包行李食飛機餐線平過廉航,食返轉機/倉底貨嘅水都係一個經營模式
馬尼拉好多客wor

利申:有frd做旅行社
之前又話嚴格捉手提行李,點知早排長假福岡返嚟仲係個個兩大袋
zip air 玩到東京飛SF/Honolulu
無下次有咩用
果次佢唔做野由得啲人質被殺

同埋咁多國家無發生過呢啲野嘅俾我揀,點解要揀佢
jetstar有東京Clark 同馬尼拉線

廉航版轉機去澳洲

日本人税後平均月入得萬幾港紙唔係個個連登仔咁有錢平日使美金代用券
俄狗有無停手同道歉同還返佔領地俾人同每年紀念日道歉????
淨係做姐姐生意都賺死佢
賓賓根本係必須品黎
菲律賓都唔諗住做做唔到華人生意
CX飛中國真係麻撚煩

有個KA buffer下其實幾好
好貪唔貪,貪國泰個濕鳩包

我俾夠$150佢係機場食乜都好啦
治安其實好咗好多,因為早幾年嚴厲禁毒
如果鍾意享受陽光與海灘,又唔想同支那人迫
菲律賓絕對會係首選,基本上啲遊客都係有質素嘅西人同日韓遊客
菲律賓潛水平靚正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞