有冇手足又開返隻fallout 4 出黎玩?

227 回覆
68 Like 4 Dislike
一開始入學院father已經解釋得好清楚 你可能要玩多幾次
玩緊
乜柒都無升級到叫next-gen
垃圾Bethesda, 睇下人地witcher 3果d先叫update
仲要搞死曬啲Mod,萬年Bug一樣未fix,畫面無靚到,完全唔知邊L到next gen 出個幾個任務就可以叫自己做next gen呃鳩人download幾十GB返黎玩
仲要搞一大輪downgrade 返先玩得返CLS 公司
Witcher 3仲要勁在next-gen update完
好多舊mods同save都仲用得
B社真係乜都靠人執屎
America Rising 2
Enclave喺波士頓重整旗鼓
Project Valkyrie
3代另一批兄弟會喺波士頓嘅故事 有啲3代人物會出現
同埋一堆武器mod nexus上面好多都好正 由廢土風格到現代都有 太多不能盡錄
Mod仲靚過佢
最鍾意enclave老兵嘅任務 好有史詩feel
用手掣好難玩依家有deck 準備躺平咁玩一次槍流程
但瞄準同指定真係好難
Update完 部deck係咁輕機restart
PS xbox 玩係明顯升級左
但又對幫佢執屎的恩人唔友善喎
點樣downgrade返救救小弟
咪拎原版pc畫質黎做升級
邊到next-gen?last-gen就係
得主機升級係有少少畫面提升
仲要只係追上pc畫質
PS4 升PS5重唔係next gen?
d間不思進取嘅垃圾公司

玩家真係要杯葛佢先得
感謝
返去try try
Ps5版玩唔玩到mod
我都係上yt睇有咩mod係用到。唔知點解未update做next gen前我反而係用唔到mod( 主畫面一入去mod 未load完就會彈game)
大家如果想一開始就快速升lv 可以收集木同steel 之後不停咁整shelf , shelf 可以重叠。即係同一個位狂按A就可以。 之後又可以scrap佢拎返(部份)材料。
依家入返去開始翻新工程
純水好值錢,攞水換錢起商店到時又有又錢攞
唔起商店用水就咁換物又得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞