有冇手足又開返隻fallout 4 出黎玩?

227 回覆
67 Like 4 Dislike
fo1 搵淨水器
fo2 搵geck
得fo76 唔係搵野
套劇都係女搵老豆
Ps5 down咗諗住玩
但有bug 玩唔到 啲對話唔識推進 不停㩒暫停先有人聲講嘢 咩事
我試過bug 係同個npc講嘢,佢一路講一路自己行開,行行吓無咗聲(可能因為太遠)我又出唔返去最後要load save.
玩左幾日Fallout76
而家都ok既 當主玩explore部份
聽日就有更新
希望ps5有穩定60 fps
除左skyrim同fallout 4真係無乜game可以一邊認真玩一邊當半隻hgame玩
有冇屌過半獸人同合成人?
裝咩mod 最靚畫面?
梗係有比佢地屌 就係貪佢夠重口味
有把步鎗叫監督者xxx 係另一個庇護所買
有把落地開花鎗 同個走黎走去既商人買
仲有次同鋼鐵兄弟會任務去學院建築 騎士單挑成堆機械人
我唔禁火箭發射 去左煮面食由佢打左十幾分鐘
先岩去慢慢執屍揀左把高熱雷射鎗當手鎗用

利申岩岩入鑽石城 可能後期用其他
呢把我都由頭用到尾咁濟,係vault 81買。 另一把就係DLC far harbor children of atom個基地入面,帶幅射加爆炸效果。
最尾刷特殊武刷到傻都冇靚野用
想問下有冇人會裝mod嚟玩
試過幾次都係 一裝完啲mod玩玩下就會彈game, 將啲mod disable哂, 又會正常唔會彈game

有冇巴打都有咁嘅情況?
有時係會,試過裝某一啲mod即時彈game添。始終唔係「官方」野有bug都正常。除咗disable 咗佢之外真係冇辦法
有無巴打知ps5有update咩
我用開呢三把,不過nuka world 嗰把啲子彈比較難執,所以都唔係成日用
25號應該係指美國時間?依家應該未有?

ps: 冇特登check, 我都係星期六先開嚟玩
我覺得所有有爆裂民效果既槍都勁
尤其對人,唔知轉角有冇敵人就掃一排彈去先
爆炸/出血/斷腳夾連射屈到傻
有時會炸到自己
其實早排開game發覺佢起野無法用滑鼠轉動個組模,有無人有呢個情況
nuka world都好正喎
出咗未啊
同far harbour比,差好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞