有冇手足又開返隻fallout 4 出黎玩?

227 回覆
68 Like 4 Dislike
有咩mod係值得裝
玩左咁耐都係玩原裝

爽玩咗成晚
記得in-game去校效能模式
你睇下pc版witcher更新完畫面靚到....... 只可以講波蘭佬有良心過B社好多。
好似冇咩料到。。
本來期待物理系統可以去到3bba咁
畫面都算 bug起碼要fix啦
但如我所想 個繁中bug 真係無fix
我淨係裝左個pip boy 地圖mod
變返真實
路邊車會撞死人個bug仲係度
真係得咩
以前個engine問題夾硬開高過60fps會加速世界
仆街更新完仲要乜mod都用唔到
任何game每有大update 都預左會咁
但佢呢個所謂next gen update一啲都唔大17GB得嗰少少塗裝同任務
所以好煩
而家又要等啲mod更新
去中央平地起左條村仔
全部居民都係女人
部x02仲要唔掂
反正都係食mod 點解唔食下面呢件

明顯啱feel好多
nv先最好玩
唔更新咪得
更新完中文變亂碼點搞
無用 唔通唔玩新mod咩

依家係連f4se作者都叫救命 搞死埋f4se

重點係班mod作者到
除非大家有共識 只整舊版本mod
否則都係要更新

然後就舊mod無更新
新mod有排等

佢今次個更新 fallout London 真係唔洗出
用過漢化包?
要del哂漢化包啲嘢
唔得 可能連注冊表個啲都要del埋
個個都屌曬鬼,史上最垃圾次世代更新
用過漢化pack唔係會replace左本身file?定重裝簡單d
重玩緊 VAULT 81 條友搞咩
UPDATE完變到咁撚樣

中咗輻射
重玩到 搵到尚恩
每次聽到佢話咩 死老豆or死老母係間接傷害就燥
當初就應該擺條撚樣係bb床 由得佢爆死 一家團聚算

同埋睇到佢話學院係為人類利益真係好笑
尚恩知唔知學院派合成人上去屠城都係個問題
其實我玩咗咁多次都唔太明father呢部份。 如果father 已經係一個老伯,咁之前diamond city 個細路又係邊個? 無理由過咗咁多年dogmeat仲聞到啲氣味呢。即係個細佬應該係synth, father特登俾主角搵到順手殺埋Kellogg? (但明明Kellogg有份去拎主角個仔(當時仲係bb)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞