有冇手足又開返隻fallout 4 出黎玩?

227 回覆
67 Like 4 Dislike
minuteman同班raider 二揀一
但係又唔比殺Preston
冇咩入唔入手 開頭咪跟住任務玩
FNV 有MP mod
玩nv好過la
I Wanna gone to die
我見佢月尾有更新都開定個新save玩下,好耐之前係ps4 試過拎白金,不過換咗新機(XB)之後冇咁好耐性再去完成所有trophy…
我自己好怕慢慢起屋起設施,加上76一出時好多問題(雖然依家應該更新完好咗?)所以76我完全冇掂過…
用mod加難度
改mod全部傳奇怪

生存模式都覺得啲怪好廢
amazon套fallout 劇集出左,同埋fallout4有新patch/免費DLC
超遠程狙擊傳奇怪
重玩過兩次都仲未爆機
我追蹤你唔係要睇呢d
我打左500幾個鐘都冇爆過機

btw梗係等B社個次世代更新版
再更新多一排穩定之後

先再裝更新左既mod黎玩
有,成日玩玩下轉流派,同Skyrim一樣
近戰/左輪流
夜麻麻入去聽下歌同睇派普都幾過癮
即係我又要重新玩過?
我係ps4 版
我玩到要歸邊個度就無玩
ps4都會推送次世代更新

理論上又唔會死save既,你用返同一個save
理論上應該可以
諗住趁減價買 fo4vr
我最遠玩到入完學院出黎,整埋舊大野
再一兩步就簡陣營,然後棄save

btw我都係玩mod
有一期玩首發
有一期玩simsettlement
有一期玩horizon 生存mod
有一期玩韓國人整farcry大量新槍mod
有一期玩韓國人整另外一個更大型400gb mod
另外有一期專玩變態mod
戰敗強x, 建築妓院做生意
綁架系統。。

不過隻game最大問題係用flash資源,
玩咸濕就裝唔到好多其它遊戲性mod
我後面都係del左咸濕,就咁用nanakorace+
換皮改晒全部原版暴露款既裝,玩輕色情都養眼既
我自己永遠"外表" 加盡佢先, 之後先加其他野. 我好多時都係一槍走天涯 (vault 81買o個枝), 不過有o左DLC之後 far harbour 入面children of atom有枝幅射槍好好用. (有爆炸effect), nuka world 野獸幫派都有枝好槍不過子彈好貴....
76不了 玩76不如煲返fo4
new vegas就真係正
起屋比人住真係好玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞