有冇手足又開返隻fallout 4 出黎玩?

227 回覆
67 Like 4 Dislike
PS4 果陣爆左
等ps5 update個60fps 再玩多次
D可樂power armor好型
如果new vegas 有ps 版就正
爆完機做大佬都要畀人當阿四點黎點去
屌 真架?
我岩岩睇完套劇, 上網search到london mod
即俾錢買fallout 4 , 屌 依家無得玩london?
玩再舊d既會唔會有feel d,4已經玩過n次
新維加又係,3好似玩得少d,1代玩唔落了
真 因為唔知會唔會好似skyrim se咁
所以要等 fallout4 更新咗先
再睇要改幾多

london制作組話 可能一兩日搞掂 都可能一個月 反正講唔到幾時出就係了

todd:你個mod只係地圖已經比我大 咩意思啊依家
skyrim入面都慣咗
屌佢老母 睇完套劇
好想玩London

living in London now
隻fallout4 new vegas冇晒消息
咁正
好似AOE 2 FE 咁遲啲收返嚟自己出?
唔係,都係玩家自制mod黎
我知係mod,就係M$遲啲會唔會好似AOE 2 FE咁自己再出過
唔好啦
都要nv唔係b社自己出

nv唯一問題都係畫面太舊(同埋冇官方中文)
應該得XSX/PS5先有update
btw 開new vages玩仲好
76我玩得開心過 FO4
NV係fallout入面最好玩 每個決定都影響任務同埋後續
76 最出色係個community 個community 好有愛,一有活動個個都開飯盒double exp

劇情方面比較左膠,有全個wasteland 最左膠既raiders
2好玩D
Don't they know~ It's the end of the world~

Cause you don't love me anymore
裝堆鹹mod 瘋狂扑野
前兩日steam特價試下dl黎玩
唔知咩事fps勁低 set到最低效能 60都上唔到
(玩dragon dogma2都冇問題)
然後就退了

有冇Ching知點解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞