有冇手足又開返隻fallout 4 出黎玩?

227 回覆
67 Like 4 Dislike
大家玩開邊種槍?定係咩都玩下?
有咩mod必裝?
同點解?
我開返FONV玩下隻到上古班仆街做game愈做愈差,搞到要玩返舊game
我買埋76 玩,聽講多左好多update, 有d起死回生feel
上網睇好多人都話76依兩年改左好多好值得玩
不過就嚟有stellar blade唔開新game啦
早排ps個邊會員送左 同fd一齊玩
一出避難所即刻有幾個高lv玩家掉成堆1星2星裝 回血針同設計圖
雖然玩到咁上下就發現呢d係垃圾
但係對新手黎講係好大既幫助 好少game既玩家會咁
之前開服B社d 營運太垃圾,唯有玩家自己互助,而家官方直接個每個火車站set埋個donate box 俾大家give away
我當時最唔鍾意係冇npc設定,變咗所有任務都係靠睇電腦或聽帶,變咗故事性好怪咁,不過聽講好似加返有npc. 但我冇動力去試玩。我玩都係開FO4 多啲。
見到劇集評分高 想爆咗機先追
點知玩咗兩日仲未開始主線 mod完整容 仲要拆裝起屋
仲多嘢搞過skyrim
玩到見返呀仔就停咗手,唔捨得爆機
講馬都成8年前,個時架電腦掹掹緊開得郁
一入工場類場景就lag 到仆街,玩玩下頂唔撚緊轉近機
入咗新世界,至此唔做任務,一支棒球棍通山行

玩得勁開心,周圍睇住風景睇下奇山怪石,最深刻係一開波跳lv 去周圍搵怪,見到啲半獸人就即時tag 佢偷襲棍,點知半血都仆唔到原地死埋 仲有啲野生骷髏頭炮台,打唔爆俾佢一野掃射死
依家周圍都係npc
睇完劇down返裝咗ss2變模擬經營,仲有無限同伴mod玩群毆+幾個大型劇情mod
開返嚟玩就覺得好驚奇
驚期點解starfield 可以做得咁差
係咁loading真係on9 game
起屋係無底深潭,如果你鍾意玩係可以玩好耐起好多野。
我連仔都未見,剛好殺左個地中海再揾科學家入學院,玩最高難設據點陣真係花太多時間,仲要無快速傳送…

記得地圖中間巨獸位附近有個據點係天橋旁,我起條樓梯上去橋頂起左間屋,有次連續幾個據點求救(隻game係呢度設定好on9,明明據點防禦力好高,但都係機率性戰敗,好多時我跑到去老遠見炮火連天,但去都都打完),我跑來跑去救場,然後真係有啲累,之後開住電台係屋拎住狙擊槍半睇風景半睇有冇嘢可以射吓

建議玩唔好玩生存模式,on9嘅
之前大特價USD9.99連所以DLC好彩入咗手
第一集就玩4 既應該唔知deathclaw 既恐怖
個陣用ps4pro 玩far harbour 窒到仆街
劇情來講 Starfield 贏Fallout 4好多

不過Fallout 4可以比你自己一步一步探索成個世界 個探索感做得好d
贏條閪毛咩
個頭又開得差, 中間又悶
係臨尾個故事先開始好返少少
隨從NPC 又冇fallout 咁好
我為玩砌船個系統又差
為玩星際穿梭但所有landing 同起飛都係播片loading
係城入下房都玩到bio1 咁load

點玩得到落去
NV先最撚正

Big iron on his hip

控住courier打爆哂所有faction個感覺勁爽
真,Mr. house咁巴閉呀嗱,第一個殺你先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞