有冇手足又開返隻fallout 4 出黎玩?

227 回覆
67 Like 4 Dislike
New Vegas 幾時會重製
Bethesda啲Fallout主線
FO3:仔搵老豆
FO4:老豆搵仔

唔係話唔好,但好好笑
有冇人ps5開唔到mod
星空:搵神器
上古5:搵龍
上古4:搵門

b社特別鍾意搵野
未起過野睇過人話起水機可以刷錢
但個時唔好話起水機,去遠少少一有輻射塵,部電腦轟到我都驚爆炸
我之前玩生存前一個難度,生存無得fast 會好攰。。除非好似skyrim 咁至少有馬車,或者witcher 有馬騎
個dlc 連ps4 pro 都窒?
我當初真係完全唔敢諗呢啲,玩到本體就得
本身鐘意起野,而且玩生存要管理據點加建立物流,因為連子彈都有重量所以要經常出入據點放野,成個設計令重武器毫無價值,不過有個好處係迫我行晒全個廢土…
starfield我覺得OK啦, 不過玩到爆機都仲未摸熟d操作....(特別係去唔同星球時要按好多下...)
不過要揀我會重玩FO4多過starfield....當然我希望starfield可以好似cyberpunk咁用時間去認真改好佢啦.
skyrim我一直無玩過, 可能出新時會試下.
啱啱特價買左4黎玩,steam個high texture pack係咪廢
PS4剛剛買咗連DLC
屌你老味開唔撚到 一開就error
剷咗重新down過幾次都唔得
買咗空氣
諗住開個槍流save 玩了 玩住等廿幾號更新
出唔成
睇完套劇 想玩fallout4 啲DLC需唔需要買?
Far Harbor最值得買,其他真係好鍾意隻game先買
far harbor 最好玩, 不過其實成個bundle(all dlc)買都好抵呢
同nick valentine既故事都比較有趣
呢個人根本係fallout 4core黎
機械人同workshop個DLC唔裝就開到
不過等4月25更新啦
終於有60fps
同巴打一樣,不過我係PS5
PS , 冇得玩mod
玩唔耐, 次次都玩到暈3D 想嘔
有第3身視點,冇咁暈,你可以試下。但其實唔好用,執野又唔方便。
等埋25號個更新就開部PS5 玩返fallout 4
玩唔完的
建議睇左再玩
xbox X $7x 蚊年度版巳買,等更新。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞