有冇手足又開返隻fallout 4 出黎玩?

227 回覆
67 Like 4 Dislike
爆炸effect如果太近自己都會受傷,有次就係因為唔知會咁,打打下自己套power armor爛曬
Nula world 我自己最討厭係要以「大佬」身份去攻佔返自己主地圖啲settlement, 成件事有啲反智
同埋故事比較少分支。
far harbor 至起碼可以揀幫Dima, children of atom 或者村民(又或是大家都happy) 又可以叫brotherhood 或者叫synth去攻打個天文台基地
次世代更新係咪即係有ps4版會update到ps5版,定係直接出PS5版?
本次免費更新包括PlayStation 5和Xbox Series X|S的原生應用程式、效能模式和品質模式設定,以及穩定性改善和錯誤修正。體驗最高幀數60 FPS和更高解析度!

PlayStation 4和Xbox One的《Fallout 4》玩家也將獲得免費更新,帶來穩定性改善、登入和任務修正 。

須擁有該裝置版本的《Fallout 4》,才能在次世代主機下載更新。
姐係有ps4版就可以down ps5版?
佢更新 fo4 唔更新 fo4vr?

有更新
16G.....

PS5版本都下載緊
pc唔覺畫面有更新
不嬲都無講過PC會更新畫面 10幾GB只係更新左幾個任務同塗裝
本體三十幾gb 見佢更新17gb諗住會有啲嘢睇下次世代嘛

對b社有些小期待係我錯
所以根本唔算得上咩次世代更新,仲有啲萬年bug依然未fix,更新左個寂寞
Xbox PS update完有60fps畫面都靚咗好多
PC 無60FPS 同 畫面MODE?
PC你120fps都得啦
剛更新完開了新save玩, 一出vault已經多o左好幾個任務, 不過未有時間去做. 畫面係靚過以前少少o既 (我XBS)
之前有bug,uninstall咗automarton同wasteland workshop繼續玩,而家update完都係唔見哂automatron啲嘢冇咗個機械工作台同阿達,隻嘎抓都唔見埋
咁即係d mod應該都仲做到未必會crash
Fallout 4 VR
4無乜好玩
岩岩裝返fo3+NV, 合埋做Tales of two wastelands
噴射器同件甲分離個bug都係無fix
有啲都會用唔到
我update 時見佢連我嘅DLC都重新再裝一次(佢自動咁),可能update 咗先再出現?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞