暴雪前管理層籲消費者反擊:是時候讓政治正確滾蛋了!

221 回覆
1395 Like 14 Dislike
Subnautica 我覺得係相當優秀既game,不過好奇佢算係中定細
第一次見特登整得衰過真人既game
隻game仲要悶
玩玩下無玩
呢啲game真係要擺買懲罰一下遊戲商
呢個係,最近幾年玩最多呢啲
sor我講得柒

應該講邊間大廠敢好似rockstar咁整啲反女拳嘅game,嗰間廠就可以突圍,講緊係3A級大作嗰類

唔敢話其他次一級嘅作品無力,而係龍頭整game,個話題性更大,咁先可以大大巴車落啲女拳閪度
形容得好好
詳細究竟係整緊邊隻,你知行規,game leak好撚大鑊,對方唔會主動同我講,我亦唔會特意問佢做緊邊款FIFA,總之我就係聽佢,同埋響EA做嘅朋友話整緊踢波game,咁EA除咗FIFA之外,仲有邊隻足球game係響溫哥華做?至於隻game垃唔垃圾,我之前都講啦,好多嘢唔到我哋呢d細嘅話事,我試過出聲甚至兜過自己上司搵高層,結果俾人出埋warning letter(唔係響EA)。一隻遊戲垃圾,好多時候唔係下面做嘢班人垃圾導致,揸旗果個,隻game好玩就佢攞曬彩,隻game垃圾就我哋班冇話事權,出聲就收warning嘅硬食?
呢個團隊算中甚至大型啦(雖然唔係AAA)
雖然冇識人入面做,但知道佢哋office響三藩市,公司150 ~ 200人
冇記錯好似俾間韓國公司收購咗,而家係人哋旗下嘅遊戲開發公司
噢,咁都合理嘅,隻game做得幾靚,比上不足 比下有餘
有人屌過呢樣嘢啦,叫佢哋唔好搞現有嘅IP,要宣揚LGBTQ就自己出遊戲搞自己品牌,結果成班人立即唔出聲 
電影都係啦,有本事咪自己攪囉,係要指指點點加啲黑人落去。
Apex出埋一大堆kam角咪又賺到錢
其實你有無諗過佢地係要搞爛你果啲
希望今次劍星事件
可以挽回少少抗左膠既心
仲要係手動輪椅非電動夠環保
炒撚晒女人咪得
佢係under Krafton

Krafton、Nexon、NCsoft韓國三大game廠
與其話佢政確(Steam都冇將佢歸類喺LGBTQ)不如話佢係以自由度大做出法點。

提外話如果有認真玩,就知雖然操控方式係用(玩家)體形用黎分攻受,但如果唔係異性戀-其實親熱情節/動畫都係會跟返NPC既固定模組(例如蓋爾/養雞妹係攻)。好期待官方/modde遲啲再加更多感情反應既行為
star war唔係ea既咩
Ubisoft game 隔一排就大特價仲有人會第一日就買?
所以而家咪搵黑人 男人婆拍超英片
其實都估到係投資者問題,消費者點會鐘意班kam角
落手做永遠得個忙字
功勞就上面攞 鑊就佢地揹
根源都係太平
AAA 遊戲近呢一兩年先有d夠膽升到$6xx既range
但根本一隻AAA遊戲如果唔靠dlc同課金
售價應該去到1xxx先有賺錢可能
20年前warcraft 3都要三百幾
20後主流AAA仲停留係四五百加幅落後通脹
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞