暴雪前管理層籲消費者反擊:是時候讓政治正確滾蛋了!

221 回覆
1395 Like 14 Dislike
見到星劍有勢而家就出黎扮大佬,早半年唔見你出黎屌
佢整個movement出嚟,我一定會參與
會唔會係SJW高峰緊 一出post就被del?
唔緊要,gta6 有排delay 先開售
整到肉酸都算,但格硬話主角搞gay同劇情亂七八糟先最撚有病
前管理層姐係等於美帝法庭認證嘅罪犯Trump 再選輸多次總統,然後9up一句xx革命?
霍格華茲,先唔講隻game 幾無聊,無撚啦啦有件人妖係主線劇情度
早半年當時佢係屌緊XBOX
勁多基佬npc 笑死
Sweet liberty 🤪🤪
sweet baby單野佢就開始出黎追擊左膠
而家就係整game團隊面對融資問題,唔搞好ESG啲左膠門面野,好難搵到足夠投資者
好難靠kickstarter 呢啲sustain到運作
而家要靠消費者用錢投票逼番個業界做野
見到主角柒嘅就唔玩
理得佢黑人白人
支持
活俠傳
政治正確垃圾必須死
SB只係其中一間,啲媒體,邊間出垃圾LGBTQ 評論就屌到佢收皮
我覺得沉默大多數真係啱
所啲左癌大大聲講 好多人其實怕比人話而唔敢講
但你睇左膠戲 真係少啲人睇
你正正常常搞個game 戲情角色正常 仲多人玩過左膠game
唔需要好似tifa, aerith
起碼個主角要順眼
唔好三尖八角, 奇奇怪怪........

班woke撚話咩會傷害現實女性
你地拍電影 搵Scarlett Johansson做黑寡婦
唔通就唔傷害女性
我steam百幾隻game一半未玩

勁多大作

支持擺買左膠game

抵制政治正確
女角身材係難keep
但唔係unrealistic

https://www.instagram.com/p/CsfwPUYS9Nx/
其實佢地都唔鍾意肥柒黑醜,但佢地自己多數都係
所以就追住屌人地點解要白要靚要大波,仲想改撚埋劇集改movie 改acg嘅main character甚至想改埋歷史 ,逼全世界認同肥柒黑醜先係靚

簡單講就係自己達唔到標準就拎住道德高地想改撚晒全世界嘅標準
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞