暴雪前管理層籲消費者反擊:是時候讓政治正確滾蛋了!

221 回覆
1395 Like 14 Dislike
俾人插高管攪政確
攪衰咗就Microsoft收購
話事權都冇曬先話想反

搵以前離職啲人開多間公司算啦
有d個樣還好
但最後結局強制你同性戀都係一樣on9
https://store.steampowered.com/app/2205750/Fist/?l=tchinese

作者係十幾年前嘅移台港人 好似有LIHKG ac
同環保撚一樣
GTA 6

呢隻根本一定要等mod先玩得
真係gta嗰種?有無咩好介紹?
我自己一直身體力行杯鳩D woke game
冇買Horizon 2同TLOU 2

屌你老母班woke撚又唔會因為你角色平權而買game
班producers 係時候認清楚邊個先係消費者
我指stellar blade呢d
Mark Kern
履歷
前暴雪員工高階主管
星海爭霸副製作人
暗黑破壞神二製作人
魔獸世界團隊負責人

我們可以修好AAA遊戲。你各位可以修好AAA遊戲。
我的計畫百分之百可靠,今天就可以採取行動。
計畫很短,因為有夠簡單!

AAA遊戲被政治正確思想過度滲透,糟糕的服務型遊戲(在不應該出現的環節),
130美元的Ubisoft AAAA遊戲,以及毫無原因的醜陋女角色!
這有兩個主要原因:
1)以ESG為基礎的融資。
2)立場激進的眾遊戲開發者。
這影響是從上到下非常深入的。

然而隨著ESG能挹注的資金短少,我所接觸到的CEO和工作室主管都告訴我,
現在出遊戲非得賺回來不可,沒有辦法再靠DEI資金來支撐。
而這時候就輪到我們出擊了!

他們不斷推滲透政治正確思想和糟糕的遊戲玩法,同時還收取更多的費用!
所以我們要呼籲所有遊戲玩家,兩年內停止購買由政治正確工作室製作的AAA遊戲!
這將會引起遊戲業高階主管的注意!這是對遊戲業核心問題的發起的攻擊。
來玩你Steam遊戲庫裡的舊遊戲吧!
你有許多買了但從未玩過的遊戲,現在不玩更待何時!或者退一步支持AA和獨立遊戲!

隨著你用錢包投票,政確遊戲的銷售額進一步下滑,我保證遊戲業每個CEO都會注意到!
現在是時候對付那些正在毀掉你喜歡的遊戲IP的「活動人士」了。
隨著銷售額下降,工作室將面臨壓力,必須縮減成本......

將政治正確的AAA遊戲銷售降至極低,以至於他們必須裁減20%表現最差的員工。
這為什麼會有效?因為這類「活動人士」往往是公司中表現最差的人!

AAA團隊裡充斥著他們的蹤影。他們總是做最少的工作,而且做得最差!
我的消息來源告訴我,這已經在發生。但你各位可以加速這個過程!
你不需要他們來介入遊戲。看看 Twitter 的例子!

如果你停止購買政確AAA遊戲,只要兩年,我保證這將改變一切!
你解決了高階主管的資金問題。
你解決了這類「活動人士」的上下其手問題。
你可以由上到下給他們迎頭痛擊。
然後AAA遊戲將會被修好!
就是這樣了。這是我的計劃。現在我把它告訴你了!
未來就掌握在你手中了!

唔驚俾人告?
維護文明嘅最後堡壘
D4德魯伊,只係得肥西你揀,豬到閪咁仲要
Lgbt就係咁撚on9,強行要人接受佢套審美同價值觀
wow 個故事已經比左癌玩爛埋隻gmae
呢排得返佢係做實事 似返隻遊戲先
Keep 住有新內容 又唔係pay to win
男法師都個個gay佬咁
寧願性別限定德魯伊得男,法師得女
食相都冇咁難睇
我一定做 受撚夠班BGG
有冇詳細發生乜嚟 冇留意過依隻game
柏德話你知政確唔代表要玩爛隻驚。
你俾足夠嘅自由度,大家就識搵自己鐘意嘅玩法。
唔撚係迫鳩你用核突大媽溝人妖先係政確
有冇list

steam list 叫 Sweet Baby Inc detected

https://store.steampowered.com/curator/44858017-Sweet-Baby-Inc-detected/?appid=1934570

可以去參考翻巴哈post:
https://forum.gamer.com.tw/C.php?bsn=60599&snA=44893

講真,呢啲game無入list我都唔會玩。有心做好隻game嘅團隊邊得閒搵條左膠管住晒
Source?
唔好跟車太貼
篇文硬係似有啲怪
可能翻譯問題
最撚憎平權撚咩都都平!打鋪機啫,有幾多平權撚係有打機!吊鳩佢
未見過有男人會因為男角色整得有型靚仔而嘈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞