暴雪前管理層籲消費者反擊:是時候讓政治正確滾蛋了!

221 回覆
1395 Like 14 Dislike
睇清楚佢係前員工,只係代表自己,依家嘅暴雪仲係戇撚鳩
啱 選擇夠多 咩都包容曬落去先係大愛

而家LGBT game逼你一係你就玩變性/黑人主角 一係就咪撚玩
屌講得好中 真心覺得玩家要抵制呢D政確遊戲
玩遊戲本來就要娛樂 植入咁多無謂既價值觀入去唔會令隻遊戲好玩左 反而仲比人覺得隻遊戲古古怪怪 唔想玩
成個故事已經推進到好怪 夾硬整d gen2.0 key leader出黎個個都無乜background or 夾硬整d lgbtabcd
支持!買爆劍星
鬧xbox 咩野
支持
微軟會唔同左膠低頭?
Overwatch啲新角
點會 最多咪好似FF系列同Nier咁
cyberpunk judy,屌佢老母
the last of us 一定首位
TLoU2 餵屎
一路睇一路覺得講緊心果句咁
唔好發夢, m$仲衰撚過sony

https://www.ign.com/articles/glaad-releases-its-first-ever-report-on-lgbtq-inclusion-in-video-games
Microsoft had 146 games available on the Xbox store with LGBTQ content at the time of the survey, PlayStation had 90, and Nintendo had 50.
屌OW而家出埋啲柒頭LGBTQ角色
明明之前個啲DVA tracer mercy勁好J
而家美國d遊戲公司裁員潮一浪接一浪窩
無用,因為呢d game 廠重點唔係賺錢,係有精英任務將人類分裂同互相仇視。口講就LGBT 實際動作結果就係令人仇恨佢哋

你唔買就証明佢地成功左。
價錢都好癲, $69.99, gold edition包season pass加早三日玩$109.99.
支持
都唔記得幾耐未買過毆美game
好似係division 2...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞