其實仲有咩mmorpg係未死仲多人玩

347 回覆
122 Like 17 Dislike
Elder Scrolls Online
不過有啲逼你買DLC,因為啲人聚晒喺新地圖到
自己養成隻人?養成條撚咩?全部mmorpg都只會俾班含家產玩到變咗pay to win
1街都係bot係腳本個個都買幣買裝
想開開心心正常farm 下mob
仲要同bot搶,搶得多開隻大嘅黎殺你
物價比bot 搞到癲晒inflation 失控
最後你發覺farm 到幣同物資你隔離條友俾少少錢買返嚟嘅多過你勁過你
唔俾錢買幣,根本成個戇鳩仔咁
買閉嗰啲人,我屌你老母臭閪你哋死全家

事代已變,人心不古,往事只能回味
MMORPG 註定慢慢收皮
打機就打機啦 台咩妹
唔好睇咁多刀劍神域 邊有咁多阿絲娜
打機識仲要受你溝既九成肥屍娜 一係吸毒食煙食煙中學畢業牛肺mk妹
你未見識過姐,
呢隻game其實好啱你要求,
唔使課金都打到畢業裝,課金都係課外觀,
好著重玩家同玩家之間交流,
最緊要啲人熱情
玩過幾年 果陣仲未有熊貓人 未有中文化
完全推唔到fd入坑
跟鬼佬團 日日蒲低安
後尾剩係識呢班鬼佬同大陸佬
台服未收已經玩過啦 安史之亂嘛
幾抵架 頂裝都係比錢包大鐵 皮幾野咋嘛
浩氣盟惡人谷嘛

剩係六日大攻防限500人 掛幾個鐘打半個鐘都夠攞命啦
世界王又係要預先幾個鐘排隊入地圖
巴打,我留意咗你好耐,你真係好幽默。

我自問都算個ok幽默嘅人,但係你幽默感比我真係高十幾二十倍…

錯,應該係100倍先啱

估唔到我喺呢個post竟然見識到你嘅威力

我真係笑到爆咗肚,依家一路打字一路執返啲腸呀內臟呀腎呀,塞返落個肚度。

你有冇諗過未來幾個月去紅館開棟篤笑?
果時未出3轉岩岩公測果幾年真係好好玩
有條撚咩
只要隻驚好玩少少就一堆支那工作室公頻賣幣
一堆bot 刷料刷礦
物價高漲嚴重
一堆土豪課幣一打十
呢類game同槍game一早俾外掛搞彎哂嫁喇
早啲訓教啦
FF14 完全冇以上問題
你有心搵點會搵唔到人玩 唔通啲香港人個個識日文入日本公會咩
想問瑪奇而家咩環境?
係古城門口組隊幾鬼熱鬧
玩緊隻Game好戇鳩
https://lih.kg/3436181
夢之歷險 歐洲服
Mmo 而家唔係wow 就ff14
都冇咩選擇
dnf
無玩好多年online game了
btw 長期玩Trucker mp
FF14冇乜育成feel
係睇故仔/社交/挑戰高難
又唔洗刷裝又唔洗練等又唔係研究配裝點技乜乜柒柒
公平嘅代價
邊幾個?
ifrit 好似係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞