其實仲有咩mmorpg係未死仲多人玩

347 回覆
122 Like 17 Dislike
真係大壓力 人生online咁
勁易比人爆account
Set 哂密碼 都比人偷哂啲嘢
個輪迴咁就冇咗
其實你上twitch睇直播觀眾人數數據最直觀乜game 仲有人玩,當然數據唔計內地人口,要知內地市場就咩斗魚虎牙,好過問啲fans出黎護航/踩game人出哂黎

魔獸暫時其實仍然係mmo黎講內容數一數二,你亦可以群番香港人公會就ok,

其實咩game都有你所講的入侵,包括Ff14我打絕頂層全9部大陸人,啲qq野團全部偽日本人

(利申:我自己就全afk,玩番啲一鋪一鋪完既game or 單機)
外掛多撚過閪
runescape
Lost Ark (Steam服)
香港人壓力大
最鍾意玩殺來殺去既競技遊戲

打怪升lv就係悶
係咁開新局食兵就唔悶
GW2
部電腦可以on 24h 唔使熄機
要肝之餘仲要長掛機
sword art online
RO
仲玩緊wow
近半年先回鍋既
聽講大陸服就黎開 , 遲下台服應該會清新d
快啲去死屌你老母
天龍八部 宗師服
又唔一定既
唔釣魚咪得又唔係賺得多
賺錢方法咁多
係睇你有無時間去肝姐
ff14暑假出新expansion

無pay to win,唔洗衝裝,個community又friendly 。唔識英文有漢化包

唯一令人卻步係要比月費,不過依加有試玩版唔洗錢比你試下啱唔啱玩先
應該就冇
不過第二多人就應該冇錯
請留意brighter shores!!
RO
外掛有 但唔多
不過要玩得舒服免不了課金
Have you heard of the critically acclaimed MMORPG Final Fantasy XIV? With an expanded free trial which you can play through the entirety of A Realm Reborn and the award-winning Stormblood expansion up to level 70 for free with no restrictions on playtime.
which
我開左個魔力私服。 繁體 2
https://lih.kg/bHKPheU
練馬都要掛 煮野食 alchemy其實都要
然後台服就變鬼服

打場m+等半個鐘人

pvp排兩個鐘
Ro變咗秒黎秒去就唔好玩
差唔多無晒職業配合
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞